офф кой говори за евтин вариянт? искам да си зема желязната кора със сичките детайли за закрепването като цената и е около 700лв ,аз питам дали има някой който може да ми докара 15% остъпка за нея или нещо от сорта на 500 - 600лв да я зема .
ако исках да е евтино щях да си взема голф 2 (извинявам се ако съм засегнал някой)
писнами с този картер и кора
-
- Автомобил:
- Двигател:
отговор
значи аз ще ти дам един акъл...имах преди рено клио и беше смакнато,сменях картера около 6 пати и накрая един приятел ми даде акъл...отиваш в някои склад в които се занимават с метали и ламарина,премерваш колко ти трябва и казваш че тарсиш ламарина от 5 до 8 мм която да е от титаниева сплав,много здрава и много лека не беше и мн скапа но не знам точно как се казваше...взимаш ламарината отиваш при някои тенекежия и ми казваш да ти я пригоди отдолу като скара и забравяш за проблема...
-
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:Какво правите бе хора ?!Титаниева ламарина ...леле вие утре ще вземете да откраднете парчето броня на линейния кораб Бисмарк за да спасите някой картер или резервоар
Не се обаждай неподготвен.Твоя пасат е като тоарег в сравнение с Г4.Аз лично съм пукал картера поне 5 пъти.Смяна на масло-60 лв,ремонт-20,заваряване на картер-20.Каде отиваш ти може би?Така че титаниевата ламарина си на мястото.А добре че имам една решетка отдолу на скоростната кутия,иначе отивам на над 1500 лв.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
beljata написа:juve написа:Какво правите бе хора ?!Титаниева ламарина ...леле вие утре ще вземете да откраднете парчето броня на линейния кораб Бисмарк за да спасите някой картер или резервоар
Не се обаждай неподготвен.Твоя пасат е като тоарег в сравнение с Г4.Аз лично съм пукал картера поне 5 пъти.Смяна на масло-60 лв,ремонт-20,заваряване на картер-20.Каде отиваш ти може би?Така че титаниевата ламарина си на мястото.А добре че имам една решетка отдолу на скоростната кутия,иначе отивам на над 1500 лв.
Си е***ло мамата с тиа ниски коли. Някой направи ли тенекето и ако Е да дава кройката.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Не се обаждай неподготвен.
колега , не си ме разбрал

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:титаниева ламарина с дебелина 6- 8 мм от селския магазин за градинарска техника а и не само от там е доста сложна задача
Според мен като кажеш каква ламарина търсиш ще те погледнат меко казано учудено а ако настояваш току виж повикали онези с ризите с мнооого дълги ръкави

- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”