писнами с този картер и кора

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Пон 10 дек 2007 20:49

офф кой говори за евтин вариянт? искам да си зема желязната кора със сичките детайли за закрепването като цената и е около 700лв ,аз питам дали има някой който може да ми докара 15% остъпка за нея или нещо от сорта на 500 - 600лв да я зема .
ако исках да е евтино щях да си взема голф 2 (извинявам се ако съм засегнал някой)

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Пон 10 дек 2007 21:58

познавам един агент кадето за 200лв и каска ще ти изкове от стомана .ако искаш ще го питам дали ще има време за една шина,като за твоята

svetulcho
Автомобил:
Двигател:

отговор

Мнениеот svetulcho » Пон 10 дек 2007 22:13

значи аз ще ти дам един акъл...имах преди рено клио и беше смакнато,сменях картера около 6 пати и накрая един приятел ми даде акъл...отиваш в някои склад в които се занимават с метали и ламарина,премерваш колко ти трябва и казваш че тарсиш ламарина от 5 до 8 мм която да е от титаниева сплав,много здрава и много лека не беше и мн скапа но не знам точно как се казваше...взимаш ламарината отиваш при някои тенекежия и ми казваш да ти я пригоди отдолу като скара и забравяш за проблема...

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 10 дек 2007 22:59

Какво правите бе хора ?! :roll: Титаниева ламарина ...леле вие утре ще вземете да откраднете парчето броня на линейния кораб Бисмарк за да спасите някой картер или резервоар :D

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Вто 11 дек 2007 19:50

juve написа:Какво правите бе хора ?! :roll: Титаниева ламарина ...леле вие утре ще вземете да откраднете парчето броня на линейния кораб Бисмарк за да спасите някой картер или резервоар :D

Не се обаждай неподготвен.Твоя пасат е като тоарег в сравнение с Г4.Аз лично съм пукал картера поне 5 пъти.Смяна на масло-60 лв,ремонт-20,заваряване на картер-20.Каде отиваш ти може би?Така че титаниевата ламарина си на мястото.А добре че имам една решетка отдолу на скоростната кутия,иначе отивам на над 1500 лв.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 11 дек 2007 23:25

beljata написа:
juve написа:Какво правите бе хора ?! :roll: Титаниева ламарина ...леле вие утре ще вземете да откраднете парчето броня на линейния кораб Бисмарк за да спасите някой картер или резервоар :D

Не се обаждай неподготвен.Твоя пасат е като тоарег в сравнение с Г4.Аз лично съм пукал картера поне 5 пъти.Смяна на масло-60 лв,ремонт-20,заваряване на картер-20.Каде отиваш ти може би?Така че титаниевата ламарина си на мястото.А добре че имам една решетка отдолу на скоростната кутия,иначе отивам на над 1500 лв.

Си е***ло мамата с тиа ниски коли. Някой направи ли тенекето и ако Е да дава кройката.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 12 дек 2007 0:27

Малиии,къде карате бе хора 5-6 пъти картер!!!То в БГ сме ама чак титан да изпозвате за защита на картер...Карайте по асфалта бре :) Добре че в нашия регион са едни такива меки камъни,рохкави...

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 12 дек 2007 13:06

като си купих колата се оказа че картера ми е заваярван и малко сълзи сега.... но вс. ден. леко задирам отдолу на бордура пред нас. ако някой намери размерите и материал да направиме повече бройки предпазители ме пишете и мен.

Потребителски аватар
bobiwer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobiwer » Чет 13 дек 2007 15:31

аз сьм сьс спортно и всеки месецец си оправиам корите отдоло :) ,а картера само 1 пьт сьм го трошил :) та ако намерите решение звьнкаите :)

Потребителски аватар
dogggg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dogggg » Чет 13 дек 2007 18:24

Тя и моята кора е поразпрана,та като гледам колко желаещи има ше питам един приятел дали може по мойта да направи от ламарина.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 13 дек 2007 19:24

Не се обаждай неподготвен.

колега , не си ме разбрал :D аз твърдя , че да се купи титаниева ламарина с дебелина 6- 8 мм от селския магазин за градинарска техника а и не само от там е доста сложна задача :D Че и твърдението , за това че не е много скъпа ми се вижда доста :049: За това говоря ...не за нуждата от защита - там няма лошо ! :026:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 13 дек 2007 19:43

juve написа:
титаниева ламарина с дебелина 6- 8 мм от селския магазин за градинарска техника а и не само от там е доста сложна задача

Според мен като кажеш каква ламарина търсиш ще те погледнат меко казано учудено а ако настояваш току виж повикали онези с ризите с мнооого дълги ръкави :) Освен ако под "титаниева" се разбира някаква доста здрава но да има титан в нея :shock това не бше ли нещо мнооого скъпо ?? А по въпроса със защитата, според мен единственото спасение е или да си вдигнеш колата или да си мноооооого внимателен как караш което е почти невъзможно при нашите пътища ! Аз смених спортните пружини с нормални и пак се стресирам като видя по-голяма бабуна на пътя така че ако някой ми предложи някакви още по-високи пак ще ги сменя че иначе се развива страхова невроза или ако не я развиеш....правиш картер :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 13 дек 2007 19:57

малиии като знам колко дадох за титаниеви пинсети 10грама, цената за тая кора от титан ще е 3 цифрена в евро :shock spam

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Чет 13 дек 2007 20:03

L&R написа:малиии като знам колко дадох за титаниеви пинсети 10грама, цената за тая кора от титан ще е 3 цифрена в евро :shock spam
във мОС АИСлИ са по ефтини :wink:

Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blondeskiller » Чет 13 дек 2007 20:35

Bobby_ написа:Пич, много се раздразних от това "няма ли нещо по-евтино..."

Направи си една кора и не търси ЕВТИН вариант а СИГУРЕН!!!!!

Напълно съм съгласен .. Евтиното винаги излиза скъпо .. :)
Аз така се скръндзих и после ми излезе златно .. ;П

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”