Преди няколко дни спря да ми работи алармата. Първо помислих, че е от батерията на дистанционното, но се оказа, че не е от нея. Дори и с ключето, не дава никакви признаци на живот. Водих я на два сервиза за аларми, но и на двата казаха, че не могат да я оправят. Единия даже ми каза, че дори и да имал книжка за алармата и да можел да я оправи, не било сигурно и може след известно време пак да спре.
Алармата е италианска, беше монтирана, когато си взех колата.
Знае ли някой къде могат да ми я оправят и изобщо има ли смисъл да я оправям или направо да слагам нова?
Проблем с алармата
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с алармата
kotse_botse написа:Преди няколко дни спря да ми работи алармата. Първо помислих, че е от батерията на дистанционното, но се оказа, че не е от нея. Дори и с ключето, не дава никакви признаци на живот. Водих я на два сервиза за аларми, но и на двата казаха, че не могат да я оправят. Единия даже ми каза, че дори и да имал книжка за алармата и да можел да я оправи, не било сигурно и може след известно време пак да спре.
Алармата е италианска, беше монтирана, когато си взех колата.
Знае ли някой къде могат да ми я оправят и изобщо има ли смисъл да я оправям или направо да слагам нова?
според мен е излишно да се занимаваш.една обикновенна аларма е 60-70лв. ,аз моита с имобилайзер,променлив код ,управление на централно ,стъкла и две дистанционни -130лв.закупена от Равена
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
www.arenabg.com написа:според мен е излишно да се занимаваш.една обикновенна аларма е 60-70лв. ,аз моита с имобилайзер,променлив код ,управление на централно ,стъкла и две дистанционни -130лв.закупена от Равена
Звучи добре. А къде са ти я слагали алармата? Щото на мен тоя дето ходих при него ми каза, че са към 140 и не спомена за управление на стъклата(това е ел. комфорт, нали?), както и за имобилайзер.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
kotse_botse написа:www.arenabg.com написа:според мен е излишно да се занимаваш.една обикновенна аларма е 60-70лв. ,аз моита с имобилайзер,променлив код ,управление на централно ,стъкла и две дистанционни -130лв.закупена от Равена
Звучи добре. А къде са ти я слагали алармата? Щото на мен тоя дето ходих при него ми каза, че са към 140 и не спомена за управление на стъклата(това е ел. комфорт, нали?), както и за имобилайзер.
ми купих я както казах от един от офисите на Равена (там ходя от 3 години сигурно) намира се на Яворов малко след пресечката с Самоковска шосе в посока Черни връх,значи точно до тях е сервиза на Панасоник има и некъв магазин май на Автомания,монтажа го правят зад офисаю(демек на място) и има различни цени,.До сега са ми монтирали аларми на 3 коли и винаги там си правя и каското ,общо взете са много любезни (ако си направиш устата може и некво намаление да ти направят)
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
иди при vaskoto1
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”