Проблеми с радиатора?Все още неразрешен ???
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах подобен проблем. Сипвах по триста -четиристотин грама на 50км градско. Бях пред нервна криза. Обиколих сума ти сервизи. Един ми вика отваряме мотора. Втори сменяме тройника щото е пластмасов и се пука и тече нищо че няма следи от теч. Накрая отидох в Юнито и те там така първо сменяме тройника после нататък по веригата. Викам Цъ.. няма да ми сменяте здравия тройник за тоя къде клати гората обаче така и така съм дошъл ми сменете О пръстена на температурния датчик защото и така нататък ............./ама тва е друга история за друг път/. Та като свалиха датчика гордо и победоносно ми заявиха че проблема ми е решен благодарение големите познания и умения на персонала на сервиза. Оказа се запушена дупката на щуцера на маркуча за обезвъздушаване на системата. Тя тая дупка е една малка мънечка и се намира на пластмасовия тройник. И аз не си обяснявам къде е ходила тая вода зарад таз една запушена дупка при положение че нито кола ми е загрявала ни отнякъде имах теч ама е факт. Те оттогава съм врътнал към 40хилки километраж.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Отпешва се бе човек. Дано да ти е тва проблема. Сваляш датчика за темепературата и ще видишдупката- малка е колкото игла да мине. Или махаш тънкия маркуч дето излиза от тройника и отива в казанчето и бодеш с губерка за да си сигурен че не е запушена дупката. При мен беше запушена с парче силикон дето се е мотаело из антифриза.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”