Еййй, бахти надъхания комплексар! Абе, даскалче щоооо не сиии stummДаскала написа:Слушай какво,за моята кола няма да се изказваш неподготвен!Кога казах нещо лошо за кошарата ти или няма какво?
Стига толкова офф
Даскала написа:nero написа:да споделя, че съм го тествал голфа и спокойно се въртят гумите на 1 в движение, на 2 към 3 и на 3 към 4. това едва ли и някакъв мерител, но все пак да го споделя...
Даскала написа:handshake don't worry и друг път умната с споделянетоа за модераторите по една бирица от мен Guin и ако има нещо извинявайте bowdown
Даскала написа:Класацията за най скъпи части води 1.6/101 коня.Слагат го и на Четворка,напраете си сметка![]()
Golf 3 1.8 написа:Даскала написа:nero написа:да споделя, че съм го тествал голфа и спокойно се въртят гумите на 1 в движение, на 2 към 3 и на 3 към 4. това едва ли и някакъв мерител, но все пак да го споделя...
Колега не искам да се заяждам наистина ,но АБФ ако не е пипан трудно превърта от 2 на 3 да не говориме за твоя 1.6 100кс ,който чак и от 3на4 да завърти моля те недей така.Или си говориш ей така или си пропуснал да споделиш за двете турбота под капака......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта