Анкета за качеството на 5те голф поколения до момента

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora

Коя според вас е най-качествената серия Голф до момента?

Анкетата завърши на Сря 13 фев 2008 20:02

Голф 1
5
2%
Голф 2
119
59%
Голф 3
41
20%
Голф 4
27
13%
Голф 5
10
5%

Общо гласове: 202
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 08 фев 2008 12:09

so.sec написа:И аз имам предложение - който не разбора смисъла - да не взима участие :) Deal? :)
да ве,то и от темата и анкетата нема смисъл

язък че още седи тая тема,само дрязки вкарваш във форума :!:

я пусни същаа анкета и в пасаторите,полотата и въздушните да видиш там каво ще стане

аре некой да я ключи тая тема че верно взе да издиша вече :?

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 19:04

Тук май е доста нажежено, ама и аз да изкажа скромното ми мнение, и то конкретно относно уюта и комфорта.

Наще карат от 1г Голф 5, имам добра приятелка с Голф 4 и няколко други с Голф 3 и Голф 2. На голф 1 не съм се качвала.

Смея да твърдя че най-уютно и комфортно е в Голф 4. Определено по-добре от Голф 5!!
А най не-уютно и некомфортно - Голф 3!

Това е всичко което аз мога да кажа... Собствениците на 3ки и 5ци - нищо лично, моля не се сърдете!

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 08 фев 2008 20:02

незнам защо толкова плюете по тройките и ги изкарахте най големите кенефи при положение че резултатите от тази анкета http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=180показват друго!

Потребителски аватар
stefan_milk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefan_milk » Пет 08 фев 2008 20:27

Аз също карам ГОЛФ 2 от 5 години и съм на мнението на всички колеги, че това със сигурност е най здравата кола от всички масови автомобили по улиците.За другите серии не мога да кажа щото съм карал само тройка.

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 20:35

titi28 написа:незнам защо толкова плюете по тройките и ги изкарахте най големите кенефи при положение че резултатите от тази анкета http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=180показват друго!

Не разбирам връзката между това кой каква кола кара и това коя е най-качествена и комфортна!?

Това че най-масовата марка е примерно Опел, значи ли че е най-хубавата?
Причината Голф 3 да е най разпространен е това че е ценово и възрастово най-достъпен за българина.... :) Не знам дали ако някой от шофьорите на 3ки имаха възможността спокойно да си позволят 4ки щяха да му мислят, но знам че много от шофьорите на 2ки, които могат да си позволят 3ки се въздържат ;)

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 20:39

AERVWPOLO написа:Голф 4 поради невероятната еволюция спрямо другите серии
Голф 2 железен автомобил
Голф 1 Класика
Голф 3 можеше и по добре
Голф 5 Разочарование

Ако трябва да се въздържа от крайности, това е мнението което най ми допада, като пак казвам че 1ца немога да я степенувам, защото не я познавам, но за другите съм мн съгласна. но... просто мое мнение... не ме нападайте :)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пет 08 фев 2008 20:45

kipi написа:
AERVWPOLO написа:Голф 4 поради невероятната еволюция спрямо другите серии
Голф 2 железен автомобил
Голф 1 Класика
Голф 3 можеше и по добре
Голф 5 Разочарование

Ако трябва да се въздържа от крайности, това е мнението което най ми допада, като пак казвам че 1ца немога да я степенувам, защото не я познавам, но за другите съм мн съгласна. но... просто мое мнение... не ме нападайте :)

Мацка права си напълно ама бягай че колегите не приемат критика за автомобилите си :) ще те изядат... направо кръвно ги обиждаш. Приемай че 3ката е по-добра и от порше и не спори.... безсмислено е :)

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Пет 08 фев 2008 21:21

не знам кой модел е бил най-сполучлив понеже съм карал само тази която ми е на аватара, но гледам някой колеги от форума писали, че 3-ката била катър. Катър катър - добре - ама замислете се малко, именно тоя катър не е ли основата за появата на готината 4-ка. Ако 4-ката беше първата от серията с новите фарове и нея ли щяхте да наречете катър. Иначе от доста познати съм чувал, че такова кораво животно като двойката нямало. Радвайте са на колите който си карате, понеже има хора който и коли дори нямат. А това коя била по-добра е много относително казано. Всичко си зависи от собственика и как той се грижи за автомобила си. Предварително се извинявам ако съм засегнал някой, просто изразявам мнение. Леко и безаварийно шофиране. Важното е да има поводи да се черпим :drunk ! другото бели кахъри!

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 21:26

pesho_sl написа:не знам кой модел е бил най-сполучлив понеже съм карал само тази която ми е на аватара, но гледам някой колеги от форума писали, че 3-ката била катър. Катър катър - добре - ама замислете се малко, именно тоя катър не е ли основата за появата на готината 4-ка. Ако 4-ката беше първата от серията с новите фарове и нея ли щяхте да наречете катър. Иначе от доста познати съм чувал, че такова кораво животно като двойката нямало. Радвайте са на колите който си карате, понеже има хора който и коли дори нямат. А това коя била по-добра е много относително казано. Всичко си зависи от собственика и как той се грижи за автомобила си. Предварително се извинявам ако съм засегнал някой, просто изразявам мнение. Леко и безаварийно шофиране. Важното е да има поводи да се черпим, другото бели кахъри! :drunk
:да:

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Пет 08 фев 2008 22:43

kipi написа:
titi28 написа:незнам защо толкова плюете по тройките и ги изкарахте най големите кенефи при положение че резултатите от тази анкета http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=180показват друго!

Не разбирам връзката между това кой каква кола кара и това коя е най-качествена и комфортна!?

Това че най-масовата марка е примерно Опел, значи ли че е най-хубавата?
Причината Голф 3 да е най разпространен е това че е ценово и възрастово най-достъпен за българина.... :) Не знам дали ако някой от шофьорите на 3ки имаха възможността спокойно да си позволят 4ки щяха да му мислят, но знам че много от шофьорите на 2ки, които могат да си позволят 3ки се въздържат ;)
колежке аз съм имал и опел и в момента карам служебен орел!моят го продадох по причини който са ясни на всички служебния го карам защото щефа това е купил въпреки че исках пасат !при положение че тройката е кенеф досега да съм го продал и имайте и друго предвид от тройка до тройка има балкан разлика зависи как е подържана и карана!успех в спора скоро мисля да си купя Голф 1 кабрио просто ГОЛФ МАНИЯ без значение в кое десетилетие е пройзведена!

Последна промяна от titi7707 на Пет 08 фев 2008 23:13, променено общо 1 път.

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пет 08 фев 2008 23:11

kipi написа: Не знам дали ако някой от шофьорите на 3ки имаха възможността спокойно да си позволят 4ки щяха да му мислят

Извинявай колежке ама недей да пишеш глупости,незнам колко разбираш от коли ама 4-ките с малките мотори вървят 7500-8500 без екстри, такаче почти всеки който е решил да се изгъзарее с 4-ка ще намери 7 бона за да си я купи, обаче хората явно предценяват че няма смисъл. :idea:Колежке ти искара колегите с 3-ки големи прошляци :D незнам каква ти е представата за автомобил но Голф 4 отдавна не е нито скъпа нито луксозна кола(без да обиждам колегите с 4-ки) така че не се изхвърляйте.Не знам кой на колко години е но аз съм на достатачно за да си спомням появата на първите 3-ки в София през 90-те години на миналия век и мого да ти кажа че ги гледахме като космически кораби, обаче си спомням и появата на 4-ката и определено тя не предизвика такъв фурор може би това от части обяснява защо 10 години след създаването на 4-ката в България се карат толкава малко 4-ки.

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 23:26

scruc написа:
kipi написа: Не знам дали ако някой от шофьорите на 3ки имаха възможността спокойно да си позволят 4ки щяха да му мислят

Извинявай колежке ама недей да пишеш глупости,незнам колко разбираш от коли ама 4-ките с малките мотори вървят 7500-8500

... почти колкото една тройка :D

Желая на всеки да има 8000лв в задния джоб като теб.

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Пет 08 фев 2008 23:36

kipi написа:
scruc написа:

Извинявай колежке ама недей да пишеш глупости,незнам колко разбираш от коли ама 4-ките с малките мотори вървят 7500-8500

че тук във форума сме баровци живеем до барата и колко са 8 бона за нас!що не си краш сеатчето ами се навираш между .........!

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 23:44

titi28 написа:
kipi написа:
scruc написа:

че тук във форума сме баровци живеем до барата и колко са 8 бона за нас!що не си краш сеатчето ами се навираш между .........!

Струва ми се че гледаш не който трябва... колегата отгоре рече че 4ките са народната кола, просто не всеки ги желае :D

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Пет 08 фев 2008 23:48

scruc написа:

Извинявай колежке ама недей да пишеш глупости,незнам колко разбираш от коли ама 4-ките с малките мотори вървят 7500-8500 без екстри, такаче почти всеки който е решил да се изгъзарее с 4-ка ще намери 7 бона за да си я купи, обаче хората явно предценяват че няма смисъл. :idea:Колежке ти искара колегите с 3-ки големи прошляци :D незнам каква ти е представата за автомобил но Голф 4 отдавна не е нито скъпа нито луксозна кола(без да обиждам колегите с 4-ки) така че не се изхвърляйте.Не знам кой на колко години е но аз съм на достатачно за да си спомням появата на първите 3-ки в София през 90-те години на миналия век и мого да ти кажа че ги гледахме като космически кораби, обаче си спомням и появата на 4-ката и определено тя не предизвика такъв фурор може би това от части обяснява защо 10 години след създаването на 4-ката в България се карат толкава малко 4-ки.

Не се обиждай, но съм сигурна че причината ти да караш 13 годишна кола, а аз да си карам сеата e щото и двамата можем да си позволим Q7, ама не ни харесва нали :D ееееех гроздето гроздетооооо

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”