AstraGT умирам от кеф, че си си решил проблема и се надявам вече да не те сполетяват подобни неща. Явно наистина търпението винаги се награждава. Ivo123 ме поправи, че твоят мотор е съвсем различен, но понеже проблемът ми е идентичен си мисля че може да се реши по същият начин. Сега поправям скоростната си кутия, че и там я надробих една. Колата ми е от 2 месеца в Пловдив, защото в моя град (Хасково) няма майстор за скорости кутий, а вторя ръка кутия не отких, т.е. открих 1 от "цяла България" и тя е развалена че и на добра цена беше. Късмет, кво да го правиш. А за капак и лагери не мога да открия никъде.
А сега за проблема който е подобен на твоя. Още в началото (преди около 15 месеца) когато оборотите ми почнаха да се менят ми споменаха за ПЦто му и намерих, но после на няколко пъти с настройки от ХААС Пловдив на дросела всичко заглахна и се оправи и продадох компа му. Но след няколко месеца за капак пак почна. Та затова сега изчетох всичко по твоята тема, но иво123 ме посъветва да не базикам нищо. Но трябва да я оправя тая кола, така че ще пробвам. Забравих да спомена че смених дросела с нов на половин цена от тези които ми съобщаваха в тукашния БОШ и на 1/3 от ХААС Пловдив.
Ако мога да попитам на каква цена и от къде си намери комп та ако потрябва да пробвам???
Аз така или иначе ще намина по София-та скоро и ако съм с колата ще потърся Ваското1 или теб за HELP стига да е удобно.
Сега друго не се сещам да пиша, то и тва не е малко. Благодаря за отклика. Дано всичко се оправи и накрая да отпразнуваме подобаващо