Спешно моля за помощ! След цял ден в ЮнитрейдХ, РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 04 яну 2007 9:13

astragt написа:Вчера вече реших проблема, надявам се окончателно!!!!!!...

Време беше, сега трябва да почерпиш mhihi mhihi mhihi
Няма такъв кеф като да ти е наред колата, нали? ;)

А иначе сагата започва във форума от 29 Юли 2006г. и свършва чак сега и след 9 страници мнения. Рекорд за най-дълго решавания проблем тук! :roll:

Последна промяна от vasstop на Чет 04 яну 2007 9:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 04 яну 2007 9:14

Е чистита бегачка :lol:
P.S.Ако някой търси компютри втора ръка да гледа в и-бей.де

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Чет 04 яну 2007 11:02

vasstop написа:А иначе сагата започва във форума от 29 Юли 2006г. и свършва чак сега и след 9 страници мнения. Рекорд за най-дълго решавания проблем тук! :roll:

Но все пак е решен, и това е най-важно :lol: браво за упорството колега!

Потребителски аватар
swatkat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот swatkat » Чет 04 яну 2007 14:00

AstraGT умирам от кеф, че си си решил проблема и се надявам вече да не те сполетяват подобни неща. Явно наистина търпението винаги се награждава. Ivo123 ме поправи, че твоят мотор е съвсем различен, но понеже проблемът ми е идентичен си мисля че може да се реши по същият начин. Сега поправям скоростната си кутия, че и там я надробих една. Колата ми е от 2 месеца в Пловдив, защото в моя град (Хасково) няма майстор за скорости кутий, а вторя ръка кутия не отких, т.е. открих 1 от "цяла България" и тя е развалена че и на добра цена беше. Късмет, кво да го правиш. А за капак и лагери не мога да открия никъде.
А сега за проблема който е подобен на твоя. Още в началото (преди около 15 месеца) когато оборотите ми почнаха да се менят ми споменаха за ПЦто му и намерих, но после на няколко пъти с настройки от ХААС Пловдив на дросела всичко заглахна и се оправи и продадох компа му. Но след няколко месеца за капак пак почна. Та затова сега изчетох всичко по твоята тема, но иво123 ме посъветва да не базикам нищо. Но трябва да я оправя тая кола, така че ще пробвам. Забравих да спомена че смених дросела с нов на половин цена от тези които ми съобщаваха в тукашния БОШ и на 1/3 от ХААС Пловдив.
Ако мога да попитам на каква цена и от къде си намери комп та ако потрябва да пробвам???
Аз така или иначе ще намина по София-та скоро и ако съм с колата ще потърся Ваското1 или теб за HELP стига да е удобно.
Сега друго не се сещам да пиша, то и тва не е малко. Благодаря за отклика. Дано всичко се оправи и накрая да отпразнуваме подобаващо :BBQ

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пет 05 яну 2007 10:00

Значи вече спокойно може да се удари ключа.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”