Golf 3 комби - кажете си мнението

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 12 окт 2005 22:01

Днес покарах едно Венто печка.Не съм много очарован от него - не от двигателя , а от купето. Голфа е по -къс и стабилен.

Потребителски аватар
lisi4oka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lisi4oka » Чет 13 окт 2005 9:06

evgenyh написа:Г3 комби има една страшна версия от мисля 96г. - "Yachting - Henry Lloyd" - много е яка, познава се по това, че предницата е като на Polo и Passat - по мое мнение най-яката предница на Г3. Има TDI и 1.6/100к.с. като и бензиновия мотор е добър. Води се GT, с клима, рекаро и джанти BBS, абе изобщо ако търсиш комби ТОЕА Е :wink:

Братовчед ми има такова комби.Просто е страшно,само дето му липсваха BBS-ките.Доста сполучлива модефикация на голф е.

Потребителски аватар
malogramoten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malogramoten » Пет 14 окт 2005 6:28

evgenyh написа:Г3 комби има една страшна версия от мисля 96г. - "Yachting - Henry Lloyd" - много е яка, познава се по това, че предницата е като на Polo и Passat - по мое мнение най-яката предница на Г3. Има TDI и 1.6/100к.с. като и бензиновия мотор е добър. Води се GT, с клима, рекаро и джанти BBS, абе изобщо ако търсиш комби ТОЕА Е :wink:

Версията Yachting - Henry Lloyd" мисля, че е правена за италианския пазар-така прочетох в мрежата. Моят е такъв и наистина е от Италия
1,9 ТДИ - 90к.с. има и само ТД , но той е 75 к.с.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пет 14 окт 2005 19:19

ако някога си сменя решетката ще е само от Yachting, няма друга такава, никоя тунинг решетка не ме е радвала толкова колкото тая, жалко, че никъде няма такива освен сигурно в Юнитрейд ама там не ми се пита...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”