кои акумулатори са по добри,стария тип или новите необслужва
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм имал 2 монбата до сега верно че бяха по 44 и 54 ампера но за 1 година и сдават багажа най вече на студа...така че си купи по голям за да издържа повече...саморазяда е процент и ако акумулатора е достатачно голям макар и след саморазреда ще има достатачно количество пусков ток само за да запалиш.учил съм физика и ти казвам грубо нещата..аз сега съм с искра и съм много доволен смело мога да твърдя че пазарджишките Искра са доста добри спрямо Монбат
-
- Автомобил:
- Двигател:
така е щото всичките тия марки идват или от турция или от китай трябва да кажа за сравнение че китайските някои от тях са доста по добри от турските . турските са абсолютен боклук и много лъжат пишат на тях всякакви неща но като тръгнеш да ги мериш сичко е лъжа за сравнение ще кажа китайски 7Аh ползван дава по голям ток и издържа по дълго време един и същ товар със турски 12Аh чисто нов свален от зарядното .......
извода какъв е взимай български какъвто и да е наще поне още не са се научили да лъжат добре и са горе долу качествени е не могат да гарантират 10 години живот но 3 години изкарват пък са и най евтини ... според мен качествено нещо може да се вземе само с поръчка и то от сигурна фирма
извода какъв е взимай български какъвто и да е наще поне още не са се научили да лъжат добре и са горе долу качествени е не могат да гарантират 10 години живот но 3 години изкарват пък са и най евтини ... според мен качествено нещо може да се вземе само с поръчка и то от сигурна фирма
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
вигател 1.9 дизел.....колко ампч . да взема ? МЕТРО сигурна фирма ли е ? защото там са най-евтини. от 18.09. там пускат в промоция МОНБАТ всички разновидности
Последна промяна от kiko946 на Вто 16 сеп 2008 19:06, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”