Dorian написа:На мен във Варна ми обявиха за ключ дубликат 180лв. и дасъм оставил колата при тях за няколко часа![]()
![]()
![]()
Заедно с големият талон и генерално пълномощо и после колицата......

jijibs написа:p.s. а въпрос към запознатите с този продукт - може ли да даде disable на заводския имобилайзер?
junakov написа:Направи си обикновен ключ без чипа , отвори си пласмасовия ключ вземи от там чипа сложи го в новия
ksp84 написа:само ми е интересно като залепите този нищо и никакъв чип в колата си не се ли страхувате че само с отверка и може да си останете без колица???
did.di написа:Днес изпуснах ключа, разбира се без да исками стана тя каквато стана... (Колата е БОРА 2000г.) Вкарвам го да паля, давам на контакт и ми изписка, изписа ми нещо на немско-английски език, което вече забравих какво беше и ми светна жълтата лампа на колата с ключе вътре. Направих си извода, че не ми разчита чипа. След което разбира се се опитах да запаля, но колата автоматично си изгасва след секунда. Обадих се на официалното представителство на Фолксваген в Пловдив от където ми казаха по телефона от това което обясних към 150 лева нов ключ. Отидох в друг сервиз който не е официален представител
и там ми казаха към 100 лева за нов чип с програмирането. Хубавото е че си имам резервен, но ще трябва да го оправя този. И както виждам от прочетеното в темата май на всякъде вървят толкова.
Някой ако знае в Пловдив свястен автоключар, който да си ми го направи както трябва без "побългаряване" да каже. Но ако е пак към 100 - 150 предпочитам да си ида в официалното представителство на Фолксваген.
chirenski написа:Аз също се интересувам от гореспоменатия метод с "побългаряването ". На жената полото е с транспондер в ключа и пак между 80 - 120 лева ...
Ixidor написа:Здр
Видях, че си написал това:did.di написа:Днес изпуснах ключа, разбира се без да исками стана тя каквато стана... (Колата е БОРА 2000г.) Вкарвам го да паля, давам на контакт и ми изписка, изписа ми нещо на немско-английски език, което вече забравих какво беше и ми светна жълтата лампа на колата с ключе вътре. Направих си извода, че не ми разчита чипа. След което разбира се се опитах да запаля, но колата автоматично си изгасва след секунда. Обадих се на официалното представителство на Фолксваген в Пловдив от където ми казаха по телефона от това което обясних към 150 лева нов ключ. Отидох в друг сервиз който не е официален представител
и там ми казаха към 100 лева за нов чип с програмирането. Хубавото е че си имам резервен, но ще трябва да го оправя този. И както виждам от прочетеното в темата май на всякъде вървят толкова.
Някой ако знае в Пловдив свястен автоключар, който да си ми го направи както трябва без "побългаряване" да каже. Но ако е пак към 100 - 150 предпочитам да си ида в официалното представителство на Фолксваген.
Имам само един ключ от Бората и искам да си направя дубликат. Би ли ми казал как точно се оправи? Къде, как, срещу колко пари?
Защото гледам тука ключове има бол: http://locksmithbg.com/categories.php?CategoryID=13
... а аз даже не знам имам ли имобилайзер в ключа...
Ако ти се занимава драсни 2-3 реда
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 66 госта