голф 3 - къде се намира бензиновата помпа?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 24 сеп 2008 18:11

radko tarikata написа:
krastio написа:Ако е 1.3 карборатор отпред ше е :lol:

1,6 i 101 коня , и тука колеги ми казаха че е в резервоара , и така и се оказа , се пак благодаря колега че се отзова

Ивади ли я ... как беше положението ... и аз се чудя дали да не го направя това, че и мойта вие ама няма кой да чуе ... после ще чуя само като ми кажат 200 кинта в магазина :(

Потребителски аватар
radko tarikata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radko tarikata » Сря 24 сеп 2008 18:15

webdude написа:
radko tarikata написа:

1,6 i 101 коня , и тука колеги ми казаха че е в резервоара , и така и се оказа , се пак благодаря колега че се отзова

Ивади ли я ... как беше положението ... и аз се чудя дали да не го направя това, че и мойта вие ама няма кой да чуе ... после ще чуя само като ми кажат 200 кинта в магазина :(

несъм я вадил , имах мноого работа и нямаше кога , мисля да и налея малко горивце и да видя тогава кво ше покаже , ако не спре , 6е кретам докато не спре сама , или ше си направя прекасвач на самата помпа , като карам на газ да не бръмчи напразно , поне така ми казаха колеги

Потребителски аватар
krastio
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krastio » Сря 24 сеп 2008 22:09

radko tarikata написа:

Колега , знам каде се намират бензиновите помпи . Но над моя пост дето съм пуснал , съм отговорил на колегата отгоре , понеже на карбораторите помпите са отпред . А не , че твойта е там. И ако нейскаш да ти бръмчи , махни бушона и карай само на газ , но не е много полезно за колата да я палиш само на газ , иска си и малко каране с бензин . Аз необичам да се заричам , но докато имам възможност само бензин , ако ще и 1 път в седмицата да я карам ( в смисъл ако стане по-скъп ) сега за сега се справям някак си :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”