webdude написа:
B4 и Пасат Б3/Б4 нямат много общо ...
Пасат е направен на удължена база на голф и е с напречен двигател докато Ауди 80 Б4 е с надлъжен. Мястото в багажника и вътре в купето е сравнимо с Венто! Пасата е доста по просторен ...
Ако говорим за класа на изпълнение, возия и прочие там вече е малко по друго ...
Ееее, ееее...еееее
И аз карам Голф 3 ама може ли такива работи да пишете бре. Тц..тц
Венто (горе-долу Голф 3 с багажник) да сравнявате с Ауди 80 дето по принцип е малко по-нагоре в класа от аналогичния Пасат от онова време...па макар и да има тема в началото. Това къде му е двигателя, дали на някой му е тясно няма голямо значение. Шефовете на ВАГ си решават към кои потребители да насочат Пасат, Голф и Ауди. Това, че на вас ви е по-насърце Пасата е хубаво, ама има и wikipedia все пак.
Голфа по-принцип най-гние на третата/петата врата. Там така му е слабото място. Моя Голф 3 е мазан с нещо поне на задните калници и не е изгнил поне там. Ама по-качество на ламарините разликата между Голф 3 и Ауди 80 Б4 е от тука до Марс. Не знам окачаването може и да е малко по-смотано на Аудито, ама да споменем и 'любимите' на мнозина (включително и на мен) ****** ел. стъкла на Голф 3. Разликата няма да споменавам каква е. Пък за комфорт и т.н. да не продължавам.
Едит: сега се сетих, че на Б4 дори гърнетата имат защита от корозия.