Избор на Голф до около 3500 лева
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
dare__devil написа:http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11220189749090998&f1=details
Този интериор не ти го препоръчвам. Моята голфара е със същия и седалките са супер неудобни на дълги растояния

Според мен 1.6 с климатик/климатрон ти трябва поне 4000 бона. Отделно, че след това също ще ти трябват пари за консумативи, документи и някоя друга глезотия.
150 кончета каточели и на мен ми изглеждат много за млад шофьор (и мене включвам в това число). Пък и никак не е икономичен

Ако гониш икономия 1.9TDI е твоята колица. Пък, щом искаш бензинка 1.6 мисля, че ще ти стигне. Тука по нашите пътища и без това няма къде да превъртиш стрелката

- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Според мен може и да намериш тройка с климатик за тези пари,но ако отидеш да си я купиш от Дупница.Три пъти ходя до там с мои приятели за покупка на коли и повярвай ми,че в БГ няма по-евтини коли отколкото там.Това е мое лично мнение.Щом се вдигаме чак от Плевен за кола от Дупница,смятай,че си заслужават тези 500км,които бием до там и обратно!Ще ти дам един пример-в Плевен кола която върви около 11 бона,там е взехме за 8 бона.И то кукла отвсякъде.Успех в избора!
- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
balamata написа:Според мен може и да намериш тройка с климатик за тези пари,но ако отидеш да си я купиш от Дупница.Три пъти ходя до там с мои приятели за покупка на коли и повярвай ми,че в БГ няма по-евтини коли отколкото там.Това е мое лично мнение.Щом се вдигаме чак от Плевен за кола от Дупница,смятай,че си заслужават тези 500км,които бием до там и обратно!Ще ти дам един пример-в Плевен кола която върви около 11 бона,там е взехме за 8 бона.И то кукла отвсякъде.Успех в избора!
Колко е кукла-това е друг въпрос?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Голф 3 1.4ми от италия - най- вероятно ще е с клима и е по- евтино а колко ще е читаво .... хммм това е друг въпрос. За 3500 трудно ще намериш нещо много читаво ГТИ от Германията ако ще ти го карат поне още 1200-1300лв. отгоре - кат, консумативи,застраховки и то ще стъпи на 5000-6000лв. От опит ти го казвам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”