да сетих се,че и аз май съм виждал там нещо ,но определено не ми приличаше на датчик а по-скоро беше един черен тънък кабел.мисля че някой ми беше казал че това било за температурата!break написа:Lifeguard написа:къде стоеше тоя датчик,че не мога да се сетя?
при мен е закачен на декоративната решетка на предната броня долу в дясно!!!
не работи разходомера(моментният разход стои 0.0) на МФА
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
vladovelin написа:Здравей колега,
На лостчето на на чистачките- MFA има бутон за превключване на позициите : време на пътуване , изминати километри, средна скорост, среден разход на гориво и моментни стойности на температура на маслото и външна температура.
Отпред на лостчето има превключвател с позиция 1 и 2 и вляво и дясно позиция 0 - за изтриване на натрупаните данни.
На позиция 1 сумира първите четири неща за текущото пътуване. След спиране и престой повече от 2часа започва да отчита наново.
На позиция 2 тези неща не се изтриват, а се натрупват и се пазят. Има някъкъв лимит мисля че беше 10000 км и време доста часа. С преместване превключвателя надясно можеш да ги нулираш по твое желание.
ПС Температурата на маслото я отчита когато е повече от 50* С иначе показва тирета.
Вчера се сдобих и аз с GOLF 3, GT и се чудех какви са тези показатели...
Тази нощ ще спя спокойно.....
Re: не работи разходомера(моментният разход 0.0) на МФА
Братле,имаш прекъснат кабел за разхода!!!
От опит ти казвам...и на мен показваше 0.0!!!
- Lifeguard
Re: не работи разходомера(моментният разход 0.0) на МФА
Даскала™ написа:Братле,имаш прекъснат кабел за разхода!!!
братле и какво предлагаш да направя,че сумати време се чудя къде да търся проблема.при теб какво беше?:roll:
Re: не работи разходомера(моментният разход стои 0.0) на МФА
Братленце,при мен нямаше МФА и го монтирахме допълнително,но беше измърдал кабела дето влиза в компа и ми показваше 0.0...
Аз лично незнам кой кабел е,защото група специалисти от Видин се бореха с монтажа

Аз лично незнам кой кабел е,защото група специалисти от Видин се бореха с монтажа

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Lifeguard написа:колеги здравейте!имам тука един проблем-не ми работи разходомера на таблото на голфа 3 ГТИ 115к.с. на таблото ми стои само 0.0 Така я купих! къде може да е проблема, че аз нямам никаква идея?
Това е твоя човек.Респект за тая тема viewtopic.php?f=11&t=128500
- Lifeguard
bobocamaro написа:Lifeguard написа:колеги здравейте!имам тука един проблем-не ми работи разходомера на таблото на голфа 3 ГТИ 115к.с. на таблото ми стои само 0.0 Така я купих! къде може да е проблема, че аз нямам никаква идея?
Това е твоя човек.Респект за тая тема viewtopic.php?f=11&t=128500
ааа мерси много колега тая тема не бях я виждал,супер е и много полезна,дано сега се просветля

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”