Вакуумно централно заключване, Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вакуумно централно заключване, Голф 3
Тъй като намерих тази тема първо (може да има и по-нова) но все пак ... Точно за този компресор става въпрос при мен. Днес след обяд тръгнах с колата и започна да се заключва сама. Незнаех какво е но скоро след това започна да ми мирише на изгоряло отзад някъде. Така де разбрах че е този компресор, искам да питам някой има ли информация каква му е цената горе доло щото без централно си е гадна работа ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Взимал съм за "донор" на моторче,тук в София са към 30-на лв.,за Г3.Има разновидности в буксата,хубаво е да го по..,,гледнеш твойто ЦЗ,за сега му извади буксата и маркуча и си го приготви за пробна подмяна.От донорите ми останаха платки(от А4 и някакъв Г3),при свободно време ще опитам да извадя някакви схеми по платките...така или иначе са за експерименти,но и за резервни части може.Направи ми впечатление наличието на втори щуцер и клапанче в някои модели,явно става въпрос за "втори канал"(разбирай багажник).Та тая работа на почти всички с присадено допълнително "дистанционно"(визирам А4)-обикновено не работи.Само с оригиналното управление става
-
- Автомобил:
- Двигател:
тази сътрин взех да си отключвам колата и се оказа че трябва да го направя с ключа защото централното не сработи.Отворих компресора и се оказа че моторчето е изгоряло.ако някой може да ми каже колко струва на старо ще съм му благодарен защото за ново ми искат 500-600
лева колата е пасат комби 92година

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”