Съединителят ми тресе - ПОМОГНЕТЕ!!!
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 14:24, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не си прави заключения от нашите мнения само-трЕбе си да го види човек, който разбира...смяната на мен на целият съеденитиле /лагер+феродов+притискателен диск/ 70 лв.+самите чаркове към 220 лв. на Закс
а че е скапана кола фау вето-не може да се каже, на тия години на които е моята /17/ много коли щяха да са в моргите отдавна, не е от най-евтините /като опел кадет/ за поддръжка но е сто пъти по-хубава...
иначе взимаш МОСКВИЧ и нямаш ядове-съединител ти е 50 лв.чарковете

а че е скапана кола фау вето-не може да се каже, на тия години на които е моята /17/ много коли щяха да са в моргите отдавна, не е от най-евтините /като опел кадет/ за поддръжка но е сто пъти по-хубава...
иначе взимаш МОСКВИЧ и нямаш ядове-съединител ти е 50 лв.чарковете

- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как я поддържа откакто я купи, а
а този/тези преди теб?
и колко време ти служи?
а този/тези преди теб?
и колко време ти служи?
Последна промяна от opipva4a на Чет 16 сеп 2004 15:46, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 14:25, променено общо 1 път.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
и моя е 88 г. и като го взех първите 20000 км. само газ наливах и газ до дупка, а за следващите 5 000 направо ми се разказа играта, ама то си има статистики за тия работи, винаги в повредите има един пиков момент и после пак се успокояват нещата, ама така или иначе, като си помислиш колко части има колата, все някакъв живот си имат повечето от тях и не ми се вярва да е повече от 15-16 години. Та извода е, купи си голфетка на 3-4 години и немаш ядове
ако не можеш да си го позволиш 15-16 годишна и си прайш ремонтите, ако те дразни и това - ползвай икарусите, големите, червените, с многото места за сядане :twisted

ако не можеш да си го позволиш 15-16 годишна и си прайш ремонтите, ако те дразни и това - ползвай икарусите, големите, червените, с многото места за сядане :twisted
opipva4a написа:как я поддържа откакто я купи, а
а този/тези преди теб?
и колко време ти скужи?
по глезена кола от тази няма. Бих казал, че практически тя е нова, няма нещо, което да не съм сменил

Anonymous написа:opipva4a написа:как я поддържа откакто я купи, а
а този/тези преди теб?
и колко време ти скужи?
това аз го написах, но защо ми излезна като "гост" не знам![]()
по глезена кола от тази няма. Бих казал, че практически тя е нова, няма нещо, което да не съм сменилкара се с най-скъпото масло, което се сменя максимум на 6-7 хил, частите които сменям гледам да са оригинални /доколкото може да има нещо оригинално в България/ с две думи може да пусна обява, продавам Golf 2 2004 г.
EX, като чета твоите изказвания точно тук, във формума на VW , ми напомняш за филма "Умирай трудно 3", където терористите накараха Брус Уилис да се разхожда в най-негърския квартал с табела на врата "Аз мразя негрите"
Разбирам те до голяма степен, VW макар и да се нарича "народна кола" отдавна е престанал да бъде такава. Хубава кола докато върви, но и скъпа ако нещо се прецака, особенно за българина. Карах преди Пасата Рено19 - разликата в цената за подръжка е доста голяма. И реното се разваляше и то със сигурност по-често от ФВ-то, но като са ти по-евтини частите го преглъщаш по-лесно
От друга страна ФВ си е яка марка за БГ. От 6 месеца карам Пасата и често преглеждам базарите и автокъщи как вървят нещата. Все още не откривам по-добра марка кола, от която бих купил за тези пари нещо по-добро. Днес чета, че в Несебър е разбит канал за крадени коли. Намерените коли и части от разфасовани такива са основно от VW и Audi. Добрата новина е, че нашите коли са едни от най-ценените. Лошата е, че трябва да им трепериме. Както се казва, няма пълно щастие
Твоят случай е може би някакво лошо изключение. Колата не е "чак толкова" стара за да смениш всичко по нея, но не се знае този преди теб как я е мародерствал. Старата кола е до голяма степен късмет.
За съединителя - преди години имах същия случай и се оказа кофти притискателен диск. Всъщност така и не знам какво му беше кофтито. Видимо нищо му нямаш, но беше като вдървен. След смяната всичко се оправи.
Повече късмет за в бъдеще.

Разбирам те до голяма степен, VW макар и да се нарича "народна кола" отдавна е престанал да бъде такава. Хубава кола докато върви, но и скъпа ако нещо се прецака, особенно за българина. Карах преди Пасата Рено19 - разликата в цената за подръжка е доста голяма. И реното се разваляше и то със сигурност по-често от ФВ-то, но като са ти по-евтини частите го преглъщаш по-лесно

От друга страна ФВ си е яка марка за БГ. От 6 месеца карам Пасата и често преглеждам базарите и автокъщи как вървят нещата. Все още не откривам по-добра марка кола, от която бих купил за тези пари нещо по-добро. Днес чета, че в Несебър е разбит канал за крадени коли. Намерените коли и части от разфасовани такива са основно от VW и Audi. Добрата новина е, че нашите коли са едни от най-ценените. Лошата е, че трябва да им трепериме. Както се казва, няма пълно щастие

Твоят случай е може би някакво лошо изключение. Колата не е "чак толкова" стара за да смениш всичко по нея, но не се знае този преди теб как я е мародерствал. Старата кола е до голяма степен късмет.
За съединителя - преди години имах същия случай и се оказа кофти притискателен диск. Всъщност така и не знам какво му беше кофтито. Видимо нищо му нямаш, но беше като вдървен. След смяната всичко се оправи.
Повече късмет за в бъдеще.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”