parabadabal написа:на снимките колата е тоно като моята само подлакътника е другда ти е честит колега. само да допълня че не е задължително да махаш пластмасата при ръчната. аз моя го монтирах направо (сложих го където искам да бъде и го хванах със самонарезни видиики. вече няколко месеца не е мръднал независимо че приятелката ми няколко пъти се обляга на него доста стабилно)
kris11 написа:@ zloby3400
Въобще не изглежда зле. Това е най-доброто , което съм виждал досега от продаваните по маагзините за автоакцесоари
Колега от кой магазин го взе? Някакви телефони за да си поръчам.
Във Варна не съм виждал такива.
Momot написа:И аз съм си сложил допълнително , и мога да кажа , че е доста удобен- За цена незнам ,мисля към 20-30 ( подарък ми е )
zloby3400 написа:Momot написа:И аз съм си сложил допълнително , и мога да кажа , че е доста удобен- За цена незнам ,мисля към 20-30 ( подарък ми е )
Пусни 2-3 снимки да видим как е станало. Някой ако знае какъв модел е подходящ за Audi 80,че за там трябва май по-широк (мястото за захващане е по- широко и тоя моя не пасва добре)
vesko1234 написа:И аз сложих. С 8 самонарязващи го хванах, изглежда стабилно. Доволен съм
http://vesko1234.hit.bg/DSC00449.JPG
mania написа:...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта