В краката не духа силно парното
-
kachakov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: В краката не духа силно парното
здавейте колеги ще се опитам да помогна по темата значи при мен го имаше същия проблем духа горе а долу много слабо придругите модели не знам но при мойта под шоф.седалка има отвор да духа топло на пътниците от зад от там пък въобще не духаше та реших че е откачено жило един ден разфасовах централното табло и понеже ми беше за пръв път ми отне повечко време ,при мен а убеден съм при повечето от вас проблема беше следния при огледа видях че жилото не беше разкачено а имаше изпочупени пластмасови щипки тоест при задействане на врътката жилото се измества заедно с кожуха си а за да има ефект кожуха на жилото трябва да бъде неподвижно аз реших проблема със свински опашки .След това парното стана перфектно вече духа и към задните седалки , надявам се да бъда полезен макар и с закъснялото включване по темата така че дейстате щото навън вече е 

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
kachakov написа:здавейте колеги ще се опитам да помогна по темата значи при мен го имаше същия проблем духа горе а долу много слабо придругите модели не знам но при мойта под шоф.седалка има отвор да духа топло на пътниците от зад от там пък въобще не духаше та реших че е откачено жило един ден разфасовах централното табло и понеже ми беше за пръв път ми отне повечко време ,при мен а убеден съм при повечето от вас проблема беше следния при огледа видях че жилото не беше разкачено а имаше изпочупени пластмасови щипки тоест при задействане на врътката жилото се измества заедно с кожуха си а за да има ефект кожуха на жилото трябва да бъде неподвижно аз реших проблема със свински опашки .След това парното стана перфектно вече духа и към задните седалки , надявам се да бъда полезен макар и с закъснялото включване по темата така че дейстате щото навън вече е
Ако обясниш и по-подробно кое си захванал с опашчиците ще сме ти още по-благодарни.
-
kachakov
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се за пропуска ,с опашките фиксирах кожуха на жилото значи за да може да се движи разпределителната клапа ,кожуха на жилото при завъртане на копчето трябва дае неподвижен т.с да се движи само телта в кожуха.При огледа ми направи впечатление че захващането на тези жила /кожуси/въобще не енадеждно т.с с времето оргиналните пластмасови щипки стават много чупливи затова съвета ми е да огледате и другите жила и при нужда се подсигорите,аз го направих с опашки но сигорен съм че има и др. варианти. УСПЕХ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”