Стъклата ми се изпотяват.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
zdravko555
Автомобил:
Двигател:

Re: Стъклата ми се изпотяват.

Мнениеот zdravko555 » Пон 19 яну 2009 20:45

а случайно да си пускаш парното на макс? от температурната разлика ще да е и при мен е така тази сутрин нямаше ама ми се е случвало като стигна на работа и задните странични стъкла да се запотят още докато успя да заключа колата
по често се случва ако отдавна не сам си бърсал стъкалат с препарат :idea: най-уважавам клиин зелен ама вече го няма има само син

Потребителски аватар
peachbaby
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peachbaby » Пон 19 яну 2009 21:47

AYCO написа:Кат пусна перката и при мен несе потят,но спря ли веднага,но ме учудва това че кат бях на авто мивката пред мен имаше 5-коли и аз ги наблудавах нито една несе поти,а кат доиде ред на моята дая наприскат се поти страшно.

колега и при мен е така.относно потенето на стаклата при мен проблема е непостоянен.ту се потят,ту не .пробвах ,махах филтара на купето но сас или без него се тая.и на мен не ми се губи течност,филтара ми е нов но :banghead: понякога на минусови градуси не се потят грам, а някога нищо не се вижда,.когато се запотят и покарам по-продалжително се пооправят но задното стакло се поти non-stop.трябва постоянно да се занимавам с реотаните.ваобразявам си че има вразка с газовата защото бутилката ми е в багажника и постоянно кондензира.може би греша :oops:

AYCO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AYCO » Чет 29 яну 2009 20:38

Значи видях вьпросния филтар,нямам филтар но решетка нее запушена,е кат пусна парното потенето ми изчезва дали при всички е така?

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Сря 24 юни 2009 22:14

колеги аз имам пък следния проблем ако на някои му се е случвало да пише. когато през деня е топло парното мие спряно духа студено, когато вечерта ми стане студено пускам го да духа топло и стъклата ми се изпотват измивам ги с вода тоест само ги забърсвам с кърпа за миене на стъкла леко навлажнена и повече нама проблем не ги поти , но на следващия ден пак така пак същото става въпрос за месеците март април защото тогава през деня е топло а вечер става по хладно. стъклата съм ги мил с какво ли не различни препарати , вестници ,кърпа за стъкло без препарат само с вода забравих да спомена че като ми изпоти тогава стъклото и не оже вентилатора да го изсуши дано съм го обяснил както трябва. моля пишете ми ако някои е имал същия проблем

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”