скъсани жици към багажника на голф 4
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: скъсани жици към багажника на голф 4
Не забравяй че съм казал "все пак" в което имам предвид за всеки случай т.е. за временно. Съгласен съм че оригиналното си е оригинално. Но зa бош не ми говори всички знаем че станаха като champion ментета и половина доста трудно се намира оригинален бош няма да споменавам имена но в представителство на голяма дистрибуторска мрежа за VW ми набутаха менте бош кабели за свещите.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
iv4o9999 написа:Не забравяй че съм казал "все пак" в което имам предвид за всеки случай т.е. за временно. Съгласен съм че оригиналното си е оригинално. Но зa бош не ми говори всички знаем че станаха като champion ментета и половина доста трудно се намира оригинален бош няма да споменавам имена но в представителство на голяма дистрибуторска мрежа за VW ми набутаха менте бош кабели за свещите.
Колега каквито и да са бушоните на Bosch пак ще са по добри от китайските дето ти се разпадат в ръцете
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес смених жиците,но кабелите за задната чистачка явно са от другата страна(лявата}единственото което заработи е централното на багажника,ТАКА И НИКОЙ НЕ КАЗА ЗА КАКВО СА ВЪПРОСНИТЕ ПЕТ ЖИЦИ,
Нека някой ако знае да каже кой кабел е за чистачките от ляво,защото доста време отнема смяната на всички кабели
и другото е че не намерих кабели със същото сечение,този който намерих е като най дебелия кафяв от снимката--сложих от него и на другите четири кабела--дано да не стане бела

Нека някой ако знае да каже кой кабел е за чистачките от ляво,защото доста време отнема смяната на всички кабели
и другото е че не намерих кабели със същото сечение,този който намерих е като най дебелия кафяв от снимката--сложих от него и на другите четири кабела--дано да не стане бела
- znainainai
Няма да имаш грижи ама виж и от другата страна кабелите и ги удължи всичките щото рано или късно и тях ги чака същата участ 
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:Няма да имаш грижи ама виж и от другата страна кабелите и ги удължи всичките щото рано или късно и тях ги чака същата участ
проблема ми е тръбичката за задната пръскалка--не знам как се откача за да мога да махна гуменото гофре и да стигна по лесно до жиците,,ще трябва май да махам и кората на багажника
-
nnenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е тая кора се сваля елементарно - има 1-2 болта вътре в дръжката (на четворката може да са повече дръжките) и после дърпаш и тя излиза безгрижно. На щипки е.
Интересно ми е, тоя багажник трябва да се е скъсал от отваряне и затваряне за да заминат кабелите.
Това става обикновено като се сложи газова уредба и не се изкара извод за пълнене извън колата.
Такъв ли ти е случая?
Интересно ми е, тоя багажник трябва да се е скъсал от отваряне и затваряне за да заминат кабелите.
Това става обикновено като се сложи газова уредба и не се изкара извод за пълнене извън колата.
Такъв ли ти е случая?
- znainainai
badjo-vw написа:проблема ми е тръбичката за задната пръскалка--не знам как се откача за да мога да махна гуменото гофре и да стигна по лесно до жиците,,ще трябва май да махам и кората на багажника
Първо ги снаждаш от едната страна после и от другата със едно парче тел прекарваш кабелите през маншона и ги снаждаш от другата страна

А на колегата от горният пост ще кажа че от автомобилните заводи много обичат да икономисват и оставят къси кабелите затова се късат
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:badjo-vw написа:проблема ми е тръбичката за задната пръскалка--не знам как се откача за да мога да махна гуменото гофре и да стигна по лесно до жиците,,ще трябва май да махам и кората на багажника
Първо ги снаждаш от едната страна после и от другата със едно парче тел прекарваш кабелите през маншона и ги снаждаш от другата странаБез да се заиграваш със сваляне на кори, и маркучета
А на колегата от горният пост ще кажа че от автомобилните заводи много обичат да икономисват и оставят къси кабелите затова се късат
да,добра идея така ще направа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”