като е малък мотора харчи повече!
ръчкаш го да върви ма той не ще

затова гласувах за АБС...най приличен ми се види...като разход/ходене...
другата опция е АБФ+6 ск. кутия...0,5 примерно...

Даскала написа:Слушай сега,само едно ше ти кажа и не ме занимавай повече с глупости.Не си мисли че караш самолет.Изглежда не си се качвал в Голф 2.0/150 коня или VR6 2.8/174 коня затова си мислиш че караш бърза кола и трябва да направиш двигателя с 9 конски сили по-малко от твоя на гЪз.
Li4o,направете с Даскала едно стартче/нали вървят еднакво/пък и ние да се посмеем малко.Li4o написа:Даскала написа:.......А щях да забравя,имах двойка 1.6 EZ,ми то 1.4 върви колко нея.
Знам, че ще кажеш, че си ги карал и двете коли и знаеш коя как върви, но просто няма как Голф3 1.4 да върви повече от Голф2 1.6 и то EZ! Първо двигателя е по-мощен и второ двойката си е по-лека...
angel.12345 написа:Li4o,направете с Даскала едно стартче/нали вървят еднакво/пък и ние да се посмеем малко.Li4o написа:Даскала написа:.......А щях да забравя,имах двойка 1.6 EZ,ми то 1.4 върви колко нея.
Знам, че ще кажеш, че си ги карал и двете коли и знаеш коя как върви, но просто няма как Голф3 1.4 да върви повече от Голф2 1.6 и то EZ! Първо двигателя е по-мощен и второ двойката си е по-лека...
На три цилиндъра ли?Даскала написа:angel.12345 написа:Li4o,направете с Даскала едно стартче/нали вървят еднакво/пък и ние да се посмеем малко.Li4o написа:Даскала написа:.......А щях да забравя,имах двойка 1.6 EZ,ми то 1.4 върви колко нея.
Само че искам и ти да застанеш с нас на старта
Имам предвид, кой според вас си струва най-много и предлага най-добра издържливост и най-добро съотношение м/у вървеж и разход
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 149 госта