колега направи 2ката и няма да сажеляваш
ще надживее 4ката аз самия миналата година август месец си взех GOLF 2 GTI Fire and Ice уникат е
излезе ми 4500лв и ако имах твоята вазможност да налея в нея още 7000лв си мисля че ще има хора да дадат 5ца за нея/надявам се че няма да се обиди някои с разллична от 2ка/
аз сащо си мисля за смяна на двигателя с VR6 и за това в момента ми попадне читава 3ка VR6 ще я взема
пожелавам ти да успееш в това което си намислил
Въпрос относно това дали да запазя тази 2ка или да я сменя?
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Въпрос относно това дали да запазя тази 2ка или да я сменя?
Разликата между нормалния голф и този, който искаш да направиш ти е че твоя ще е по-бърз. Всичко друго пак си остава на ниво 88-91 година. В един голф 4 има сигурност, комфорт и т.н - неща които повечето шофьори ценят повече от това колко коня е колата. Окачването на голф 2 освен че е здраво, няма по какъв друг начин да се сравни с окачване на добър автомобил от 2000г. нагоре. С други думи прецени си кое е важно за тебе - ако е само мощността - остави си двойката или я смени с по-вървежна такава. Обаче ако искаш като цяло доста по-качествена кола - не е начина с тунинг.
Последна промяна от theultimate на Чет 05 фев 2009 0:17, променено общо 1 път.
Аз честно казано бях влюбен в моята двойка, беше възможно най-базовият модел на VW, но беше в перфектно състояние. Замислих се сериозно обаче, след като гледах краш тест на Голф 2 и Голф 4 в youtube. В крайна сметка Голфа ми беше мил, но аз съм си по-мил.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Аз честно казано бях влюбен в моята двойка, беше възможно най-базовият модел на VW, но беше в перфектно състояние. Замислих се сериозно обаче, след като гледах краш тест на Голф 2 и Голф 4 в youtube. В крайна сметка Голфа ми беше мил, но аз съм си по-мил.
Даваш ли линка??
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не знам за вас колеги, но аз не се качвам в колата с мисълта че ще се блъсна. С други думи имам глава на раменете си и карам разумно, така че разни краш тестове не могат да ми повлияят.
-
theultimate
Колите да не би само в дървета да се блъскат? Почти винаги има виносен и невинен. И двамата го отнасят г/д еднакво. Винаги може да ти се случи и тогава ще е предимство ако караш по-нова кола с airbag-ове.
За тия пари можеш да си вземеш толкова яка 4-ка...Просто не знам закакво въобще обмисляш идеята да наливаш пари в тоя дърт кокошарник 

-
theultimate
Не е е кокошарник. Но всяка кола си има предназначение и приложение. Реално погледнато, ако изключим личните пристрастия голфа е една отлична за времето си кола. Сега след 20 години е обикновена бюджетна количка, лишена от екстри и с малко кофти возия, но за сметка на това доста здрава, широка, ремонтнопригодна и евтина за поддръжка. Това, което се опитвате да направите е да я използвате по нестандартен начин - много непредвидими резултати.
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Толкова много съвети му дадохме на колегата,че в главата му вече е бардак.Само не съм сигурен кой е пуснал темата и кой отговаря по отделните постове
theultimate темата твоя ли е
Извинете ме за спама ,ама неиздържах
theultimate написа:Не е е кокошарник. Но всяка кола си има предназначение и приложение. Реално погледнато, ако изключим личните пристрастия голфа е една отлична за времето си кола. Сега след 20 години е обикновена бюджетна количка, лишена от екстри и с малко кофти возия, но за сметка на това доста здрава, широка, ремонтнопригодна и евтина за поддръжка. Това, което се опитвате да направите е да я използвате по нестандартен начин - много непредвидими резултати.
Абе повярвай ми разликата между 2-ката и 4-ката е от тука до небето
Едно е да се возиш в стара 20 годишна кола,друго е в не чак толкова стара 10 годишна
Това,което каза за 2-ката е вярно,но тука говорим за големи пари!!!Просто аз от моя гледна точка никога не бих ги набил в морално и физически остарял автомобил,а бих ги вложил в по-нова с по-добри технологии,екстри,дизайн и тн.Са ше кажете е ма 2-ката е по-евтина поддръжка,4-ките много ги крадат,2-ката си я ремонтираш пред блока и тн.,ама дайте тогава да си караме цял живот старите кошници или от VW да пуснат една извънредна производствена линия 2-ки с концепция от началото на 90-те..

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
темата одавна не е техническа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”