Проблем с Километража на Голф 3 ГТИ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Marty
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с Километража на Голф 3 ГТИ

Мнениеот Marty » Чет 19 фев 2009 0:25

kalin_peev написа:Здравей колега, според мен проблема е в самото дисплейче, просто има деформация на елементите от които е направено то дължаща се на промяната на температурата и просто му е дошло времето, мога да ти помогна със следното имам едно табло с часовник на около 70 хиляди от моя голф, от което можеш да използваш или само диспея или целия километраж. Смених го щото исках с обортомер, ще ти го дам за 15 лева, неискам да звучи като, че ли искам да ти пробутам старото си табло, не не е така просто искам да помогна. Според мене колкото и да го човъркаш няма да се стабилизира, но това си е мое мнение. Пожелавам ти успех, ако случайно не намериш друго табло звънкай ми на 0888238916 Калин. Поздрави.

Миии колега попринцип бих се нагърбил, ако знам че може да се замени с това от моят и ще отчита правилно. Ако има някакъв начин да питаш някой и аз ще разпитам поприцип дали е възможно да се подменя само дисплейчето но и да може най-вероятно ще трябва да е от абсолутно същия Голф за да пасне перфектно... :|

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Чет 19 фев 2009 11:16

Marty написа:
kalin_peev написа:Здравей колега, според мен проблема е в самото дисплейче, просто има деформация на елементите от които е направено то дължаща се на промяната на температурата и просто му е дошло времето, мога да ти помогна със следното имам едно табло с часовник на около 70 хиляди от моя голф, от което можеш да използваш или само диспея или целия километраж. Смених го щото исках с обортомер, ще ти го дам за 15 лева, неискам да звучи като, че ли искам да ти пробутам старото си табло, не не е така просто искам да помогна. Според мене колкото и да го човъркаш няма да се стабилизира, но това си е мое мнение. Пожелавам ти успех, ако случайно не намериш друго табло звънкай ми на 0888238916 Калин. Поздрави.

Миии колега попринцип бих се нагърбил, ако знам че може да се замени с това от моят и ще отчита правилно. Ако има някакъв начин да питаш някой и аз ще разпитам поприцип дали е възможно да се подменя само дисплейчето но и да може най-вероятно ще трябва да е от абсолутно същия Голф за да пасне перфектно... :|

Сменят се без проблем, аз съм го правил! :да: Освен ако дисплейчето не е запоено за таблото, тогава няма как да стане!

Потребителски аватар
Marty
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Marty » Чет 19 фев 2009 16:53

Сменят се без проблем, аз съм го правил! :да: Освен ако дисплейчето не е запоено за таблото, тогава няма как да стане!

Еми точно това е че моито е точно от тези които самите дислейчета са споени за платката на километража и там вече незнам каква е процедурата и въобще дали може да се направи някак си за да си пасне перфектно или най - ветоятно ще трябва едно цяло ново тъбло и готова е работата...

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Пет 20 фев 2009 0:35

Marty написа:

... - ветоятно ще трябва едно цяло ново табло и готова е работата...

Щом са запоени, това е единственото решение :idea3

Потребителски аватар
Marty
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Marty » Пет 20 фев 2009 9:33

Е то е ясно но и това кога ще стане се не знае, че са по важното са фарове да сложиме че работата е моу зле :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”