Шумове купе на Голф 4
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Шумове купе на Голф 4
Колеги някой ако му дрънчи около ръчната, да знаете че е копчето, пръснах малко бяла грес в каналчето в което е и чудо - ТИШИНА 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
skotis написа:Напръскай със силиконов спрей...въпреки че май няма колега, на който да не му скърца голфа...
Смея да се броя и аз към тези, на които (все още) да чукам на дърво нищо не скърца в движение като цяло! А и не трябва да забравяме, че повечето хора пишещи по форуми са хора с проблеми - аз все още не съм се регистрирал във форума на JVC, от чието аудио съм много доволен за да напиша, че всичко си е наред

Исках просто да поясня да не вземе някой посетител да си помисли, че всеки Голф 4 скърца като бричка

Всеки модел си има обаче и такива предстаители, няма как.
За сега при мен се появява скърцане само ако натискаш бара с крак - имам чувството, че има нещо разхлабено?!
Аа и друго - при отваряне на шоф врата - като от панта - пръсках плъзгача но не помогна!?
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега май нямаш подлакътник, според мен няма такова живоно НЕскърцащ подлакътник...
ще му видя сметката и на него тези дни...
По принцип колата е доста стегната, но след 1-2 месеца по паважи така става
Надявам се инфото за бутона е било полезно, все пак е наситина странно място за шумове

По принцип колата е доста стегната, но след 1-2 месеца по паважи така става

Надявам се инфото за бутона е било полезно, все пак е наситина странно място за шумове

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Haralampi написа:skotis написа:Напръскай със силиконов спрей...въпреки че май няма колега, на който да не му скърца голфа...
Смея да се броя и аз към тези, на които (все още) да чукам на дърво нищо не скърца в движение като цяло!
За сега при мен се появява скърцане само ако натискаш бара с крак - имам чувството, че има нещо разхлабено?!
Аа и друго - при отваряне на шоф врата - като от панта - пръсках плъзгача но не помогна!?
Еми за тези неща говориме бе колега - няма разхлабено по барчето, така си е (и какво от това) Вратите ммоите съм ги напръскал с WD 40 и от година вече не скърцат

В крайна сметка аз съм сигурен, че няма кола по която да не скърца нещо. Може да е съвсем малко, но е нещо! И какво от това

- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
че няма кола по която да не скърца нещо.
има има, ама са в друг клас, чак се чудя какво очаквате от коли от среден клас, не знам си коя ръка, и карани по нашите пътища, да не скърцат ли?
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Като си купя CLS ще видя дали скърца
Не аз нищо не очаквам, по моята скърцат само 2 неща и не ме дразнят
пп: карах едно Поло чисто ново на 600 км и се чува хлопане, ужасТ по-добре да скърца

Не аз нищо не очаквам, по моята скърцат само 2 неща и не ме дразнят

пп: карах едно Поло чисто ново на 600 км и се чува хлопане, ужасТ по-добре да скърца

- sali-juventus
- Автомобил:
- Двигател:
mufin написа: Смажи уплътненията на вратите
Виж и захващането на вратите - има един болт, на който захапва бравичката при затваряне. Смажи там с грес.
Моето голфче имаше проблем с вратите и решението беше да туря малко изолирбант на бравите, иначе при мене нищо не скърца всичко си е ОК.
- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Абе тоя изолирбант нещо не ми вдъхва доверие. Няма ли да се одлепи бързо? Според мен трябва да се слага някакво фолио покрито отгоре с нещо като велур,така процедират поне при капаците на телевизорите. 

- sali-juventus
- Автомобил:
- Двигател:
mircho82 написа: Абе тоя изолирбант нещо не ми вдъхва доверие. Няма ли да се одлепи бързо? Според мен трябва да се слага някакво фолио покрито отгоре с нещо като велур,така процедират поне при капаците на телевизорите.
еми една година стана вече, бандчето си седи, ако не ти вдъхва доверие намажи с грес и

-
- Автомобил:
- Двигател:
mircho82 написа:Абе тоя изолирбант нещо не ми вдъхва доверие. Няма ли да се одлепи бързо? Според мен трябва да се слага някакво фолио покрито отгоре с нещо като велур,така процедират поне при капаците на телевизорите.
Слагай изолирбант и се не бой
Няма да се скъса
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен има шум от пасажерската седалка, когато не е седнал човек на нея и колата трака от време на време.
А за новите коли почти всички се разтропват без значение от марка и не е въпрос дали ще се разкърца, а след колко километра.
Голф 4, ако е запазен е доста по-тиха кола от повечето нови автомобили, така че няма какво да ви притеснява.
А за новите коли почти всички се разтропват без значение от марка и не е въпрос дали ще се разкърца, а след колко километра.
Голф 4, ако е запазен е доста по-тиха кола от повечето нови автомобили, така че няма какво да ви притеснява.
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къде точно го "туряте" този изолирбанд на бравите, че при мен пасажерската поскръцва...
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прави ми че впечатление че когато колата е мита или вън е мокро вратата спира да скърца 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Koлега niikoo_1 пасажерската седалка ти трака защото долу в релсите има едни пластмасови ограничители които обират луфта но когато се счупят седалката започва да трака.И моята пасажерска седалка трака,ограничителите ги купих от Ауто + не са скъпи 6-8лв. за комплект.Проблема при мен е че не знам как да сваля седалката че да ги сменя

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
golf777 написа:за барчето 1 опаковка от дъвки Орбит дражета/външното хартиеното/ сгъваш го на няколко ката и пъхаш над пепелника и капачето за ваг-ком.А ако ти се играе го разглобяваш и със селикон там над пепелника около 2 те щифчета
Тва не го схванах - искаш да кажеш където се срещат таблото и барчето на скоростите ли пъхаш ?Пепелника как се разглабя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”