Врата Golf 3-Няма отваряне
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз до онзи ден не съм имал проблем като изключазамръзване на вратата по уплатенията.Онзи ден слизам отключвам с дистанционното отварям врата влизам, паля, понечих да изляза и край!!!Дърпах дърпах и все едно е заключена колата. Въобще не щраква.Излязох отвън същото.Определено беше спекло нещо вътре по механизмите.Оставих я и като се позатопли (към обяд) се отвори!!!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мене беше абсолютна магия!!!Колата се отключи влязах и край!!!Пробвах два-три пъти отключване заключване но не се оправи.Палчето се вдигаше-централното си работеше но вратата не се отваряше!!!Ако при колегата е така, най добре е да свали механизма да го почисти и смаже!!!АКо и това не помогне по-добре да смени бравата!!!
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Agonize написа:И аз получих този прекрасен дефект. Някой ше ми обясни ли как се маха кората на вратата?
1-во:
сваляш панела на дръжката и откачаш копчето за съклата и оглегалата(ако си с ел.стъкла и огледала)
2-ро:
като я махнеш има навътре два болта за развиване и на някой модели има и един трети до дръжката за отваряне (едно малко винче),отвиваш го и него
3-то:
дърпаш кората от долната и страна към горната,но много внимателно че щипките се чупат лесно
4-то:
отвиваш пирона за заключване,и внимателно изваждаш кората от уплатнението (черната лайсна) на прозореца и готово
дано съм ти бил полезен

явно съм късметкийка защото проблема с "мистериозното отваряне" го имах само веднъж тази зима; но мисля, че мога да помогна с това: днес си отварям багажника и от механизма за затваряне почна да тече вода (ама яко) ... нямама представа от къде е дошла, но явно когато замръзне тази вода стават проблемите за багажника 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Врата Golf 3-Няма отваряне
Izvinqvam se che pisha na latinica no darja da vmetna che problema e masov i dnes ne mojax da otvorq i dvete predni vrati i se mushkax prez bagajnika i uspqx da otvorq pasajerskata vrata no shofiorskata ne uspqx i po kasno kato otvorix vratata sled 1 chas ustanovix che problema e v mexanizma i poneje rabotq na avtomivka re shix da go izmiq.Taka i napravix sled tva go izduxax s kompresora i go podsushix xubavo smazax go s techna gres i vsichko beshe ok do 3 chasa sled tva pak sashtoto i sega sam reshil da svalqm mexanizma i da kupq dva novi i 4 drujki ako ne sa cifra pari razbira se!
Извинявам се че пиша на латиница но даржа да вметна че проблема е масов и днес не можах да отворя и двете предни врати и се мушках през багажника и успях да отворя пасажерската врата но шофиорската не успях и по късно като отворих вратата след 1 час установих че проблема е в механизма и понеже работя на автомивка реших да го измия. Така и направих след тва го издухах с компресора и го подсуших хубаво смазах го с течна грес и всичко беше ок до 3 часа след тва пак същото и сега съм решил да свалям механизма и да купя два нови и 4 дръжки ако не са цифра пари разбира се!
Edited by Bratt
Колега, има начин
http://2cyr.com/
Извинявам се че пиша на латиница но даржа да вметна че проблема е масов и днес не можах да отворя и двете предни врати и се мушках през багажника и успях да отворя пасажерската врата но шофиорската не успях и по късно като отворих вратата след 1 час установих че проблема е в механизма и понеже работя на автомивка реших да го измия. Така и направих след тва го издухах с компресора и го подсуших хубаво смазах го с течна грес и всичко беше ок до 3 часа след тва пак същото и сега съм решил да свалям механизма и да купя два нови и 4 дръжки ако не са цифра пари разбира се!
Edited by Bratt
Колега, има начин

http://2cyr.com/
- nik_kozarev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите Аз имам голф3 и имам сьщият проблем при мен предните врати несе отварят.Казаха ми че се получава конденз в машинката и тя замрьзва когато е по-студено.Аз предполагам че е от липсата на наилон под корите на тези врати.
- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
Колега един съвет от мене като се постопли малко свалята бравите едно хубаво почистване след това течна грес около 10-тина пъти затваряш и отваряш да проникне хубаво и няма да имате проблеми още ноември месец я свърших тази работа и нямам проблеми със заяждане на механизми.
П.П. Надявам се да съм бил полезен
П.П. Надявам се да съм бил полезен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”