Тампони на стабилизиращата щанга
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Тампони на стабилизиращата щанга
Четете ТУК и ще си решите скърцащите проблеми 

-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де, задължително ли е да се купят точно от тея тампони с жлеб? Колкото и да умувам не мога да видя логиката в това и тези без жлеб, стига да се купят оригинални да не скърцат. Какъв е проблемът и старите да се правят от такъв материал, който да не скърца?
Мисълта ми е, че аз ако съм старите и си купя пак такива без ръб, но оригинални, не би следвало да скърцат. Или греша?
Мисълта ми е, че аз ако съм старите и си купя пак такива без ръб, но оригинални, не би следвало да скърцат. Или греша?
-
MNA
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6
XmUrF написа:Добре де, задължително ли е да се купят точно от тея тампони с жлеб? Колкото и да умувам не мога да видя логиката в това и тези без жлеб, стига да се купят оригинални да не скърцат. Какъв е проблемът и старите да се правят от такъв материал, който да не скърца?
Колега,
Оригинални се произвеждат само с ръб в средата
Oт старите (Оригинални) без ръб в средата няма от къде да намериш по простата причина, че не се произвеждат след 2002 тъй като са заменяеми от горепосочените
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
XmUrF написа:Мисълта ми е, че аз ако съм старите и си купя пак такива без ръб, но оригинални, не би следвало да скърцат. Или греша?
Едва ли ще намериш, доколкото знам вече се правят с ръб само. Поне в юнитрейд ми казаха, че само това е варианта ако искам оригинални
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”