Обещаните от мен снимки с малко закъснение дано са от полза на всички и за вбъдеще.
Ето за Голф 2 отводнителните канали под предния капак:
това дупката - същата е и от дясно.

На втората снимка се вжида какво може да ни попречи да бъркаме с ръце вътре и какво може да се махнте(гуменото уплътнение под което има малки метални щипки които се махат внимателно за да не се начупи пластмасовата кора и накрая самата кора)

Снимка номер 3ри и 4ри са на "джама към небето" на 3тата съм снимал самото каналче към което е прикрепено пластмасово дренажче което продължава по колонката надолу с тръбичка и понеже тръбичката е тясна се задръства лесно от което може протече вода.

Следващите снимки са за Голф3:
За мое съжаление нямах време да разглобя корите за да снимам ухилените канали но съм ги загатнал.... в общи линий е като на Г2.

На тази снимка съм показал какво трябва да свалиме за по- добър достъп и обстойно почистване. (там се намира и филтъра на купето и еку'то и механизма на чистачките и др. Различното от Г2 при разглабянето е че има тапички които с развиване излизат (на принзипа на дюбела са) след това се маха гуменото уплътнение след, след което се маха щипката с издърпване на ляво в средата и така кората излиза на 2 части(лява и дясна).

Съжалявам че нямам снимки на Г3 с шибидах но ако някой има да качи.
Със здраве