Моторно масло - цена
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да бе, рулззз
26-27 лв е 4 литра 10W40, ама са си пари хвърлени на вятъра, каквито и стандарти да му пише на опаковката.
Сипахме такова на GTI-то, когато пълнеше маслото с бензин (само за да видим дали се е оправило и да не се хвърлят пари за хубаво масло) Та за няма и 2к км двигателя си промени звука и се обаждат и повдигачи от време на време. Просто за нищо не става
26-27 лв е 4 литра 10W40, ама са си пари хвърлени на вятъра, каквито и стандарти да му пише на опаковката.
Сипахме такова на GTI-то, когато пълнеше маслото с бензин (само за да видим дали се е оправило и да не се хвърлят пари за хубаво масло) Та за няма и 2к км двигателя си промени звука и се обаждат и повдигачи от време на време. Просто за нищо не става
vasstop написа:Отговорете конкретно на човека, въпроса му беше за марки и цените им.
Другите мнения ще бъдат изтрити, теми за маслата бол...
мерси адаш

а питах и за скоростите... Mobil1 - 9 лева за литър. така ли е...или има и по добър вариянт - цена/качество
MOBILUBE 1 SHC 75W-90 / 1L - 100% СИНТЕТИКА - 18,40 без ддс
Цената е ориентировъчна, за да добиеш представа за какво става въпрос.
MOBIL GEARLUBE VS 200 - 75W-90/1L - 100 % СИНТЕТИКА - РАЗРАБОТКА ЗА VW - 24,17 лв без ддс
Цената е ориентировъчна, за да добиеш представа за какво става въпрос.
MOBIL GEARLUBE VS 200 - 75W-90/1L - 100 % СИНТЕТИКА - РАЗРАБОТКА ЗА VW - 24,17 лв без ддс
Последна промяна от ivan4o на Пет 27 яну 2006 9:07, променено общо 1 път.
Благодаря колеги за бързата отзевчивост
разбрах това ,което ме интересуваше - ето го и решението - когато му дойде времето
- МОТУЛ 6100 10W40
- 10W40 Liqui Moly с MOS2
за скоростите май ще го оставим засега ,но поне знам какво да си търся
- ПЪЛНА синтетика 75W90.
Ми това беше въпроса. Темата може да се

- МОТУЛ 6100 10W40
- 10W40 Liqui Moly с MOS2

за скоростите май ще го оставим засега ,но поне знам какво да си търся
- ПЪЛНА синтетика 75W90.
Ми това беше въпроса. Темата може да се

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”