Проблем с разход на VR6
Re: Проблем с разход на VR6
Колега сетих е май коя вр6-цата продаваха една си спомням от Варна в точно описаното то теб състояние беше след основен ремонт на двигателя с рисунка отпред 

- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vr6vr6 написа:Колега сетих е май коя вр6-цата продаваха една си спомням от Варна в точно описаното то теб състояние беше след основен ремонт на двигателя с рисунка отпред
От варна е ремонта на двигателя е силно казано казаха че скорости са правили , а за рисунка нямаше аз сега го рисувах .Продаваше се в тунинг форума ако си спомянаш 3900 и беше обявен че след седмица ще се продаде на части.
Поздрави В.Василев!
П.С.: Ако знаеш нещо повече за предното му състояние казваи

Спомням си обявата
В гти форума е бях видял евентуално се интересувах от някои части..За колата пишеше,че била след ревизия на скорости ,нова гарнитура на главата и още нещо пак по мотора..имала проблем с делкото тоест датчиак на хол на работи ..
беше и без седалка
пс на лични мода да ти дам ник-а на потребителя,които е продаваше

беше и без седалка
- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vr6vr6 написа:Спомням си обяватаВ гти форума е бях видял евентуално се интересувах от някои части..За колата пишеше,че била след ревизия на скорости ,нова гарнитура на главата и още нещо пак по мотора..имала проблем с делкото тоест датчиак на хол на работи ..
беше и без седалка
Пусни ми лично ако имаш и линк към обявата
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
колега извиняваи че ти ползвам темата, но и моито голфче2 КР борда ми показва 30-38. незнам дали да му вярвам, а и на джоба си го усещам.
4ernata perla написа:колега извиняваи че ти ползвам темата, но и моито голфче2 КР борда ми показва 30-38. незнам дали да му вярвам, а и на джоба си го усещам.
Защо не вземеш да го прегледащ? КР не е Шелби ГТ... или БТР
- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
4ernata perla написа:колега извиняваи че ти ползвам темата, но и моито голфче2 КР борда ми показва 30-38. незнам дали да му вярвам, а и на джоба си го усещам.
При мен бесхе от ламд-а сондата след като я смених се оправи.Казават че на компютъра неможе да се вярва но на мен ли дава отклонение 1-2 литра което според мен за годините на колата е допустимо.
колеги като сте почнали да търсите миналото на вр6-цата на колегата,аз съм се засилил да купувам една такава от Благоевград и се надявам някой ако има представа за миналото на този ВР6 моля да ми пише или тук или на лични ще съм му благодарен.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Само ще ти кажа, че VR6 двигателите след 1995г. са с бобина, не с делко (като тоя на снимката) 

- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Също така няма как да е 96 година защото е с правоъгълния мигач на калника.Преди 96-та са с тези мигачи.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Да кажем, че калниците може да са сменяни (заради удар или изгнило)... ама моторът е преди 1995г. Вътре е със старото табло преди 95г. и без имобилайзер. Копчетата на климатика са преди 95г. Цялата кола е максимум края на 1994г. Липсват праговете и предния нож 
Според мен погледни други за тия пари. Имай предвид обаче, че читав VR6 назапад е над 2000 евро. Тук няма как да дойде под 5 бона. Караните в БГ масово не са поддържани както трябва, защото поддръжката е скъпа и сложна.
П.П. Човекът си е написал в обявата "май 1996"
, ама май не е, ами е 1994г. 

Според мен погледни други за тия пари. Имай предвид обаче, че читав VR6 назапад е над 2000 евро. Тук няма как да дойде под 5 бона. Караните в БГ масово не са поддържани както трябва, защото поддръжката е скъпа и сложна.
П.П. Човекът си е написал в обявата "май 1996"

не съм сигурен дали е написал май(мисля че е) или Май (като месеца)защото всяка кола която караме пише че е еди коя си година но в същност на талона пише дата на първа регистрация а не дата на излизане от конвейра.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”