амортисъори-малък/голям тампон
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: амортисъори-малък/голям тампон
Също така и гайките са различни,по тънки са.
- SBobi
- Автомобил:
- Двигател:
xalerrelax написа:SBobi написа:Извинявам се че ще ползвам темата на колегата! Исках само да попитам ако смениш стария модел тампон и сложиш новия модел задължително ли трябва да смениш и чашката, която държи пружината и съответно на нея лежи и тампона или може да си ползваш старата чашка??? Моя Голф е с окачване на Голф 2, съответно със стария тампон, но сега ще ги сменям заедно с пружини и амортесьори(имам подозрения че са мии рязани пружините и ще си слагам нормални), но по номер на рамата ми излиза новия тампон и сега незнам преди да разглобя дали трябва да си търся и други чашки или ще стане със старите?
колега търси и чаши те си вървят комплект смисъл малка чаша+малък тампон(т.н. нов) и голяма чаша+голям тампон(стар) не може комбинации на малка чаша голям и обратното
Благодаря колега. Значи сега и чашки трябва да купувам! Някой има ли представа да ме ориентира за цена???
А кои гайки са различни? Още нешо ще трябва ли да взимам? Не ми се иска да разглобя и да тичам да купувам части затова питам да знам какво да си набавя!
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гайките които се завиват на стержина на амортесьора и стягат тампона.Има един модел с пластмасови гайки.Разликата е в това , че тези за малките тампони са по тънки.Отиваш в няков морга и си вземаш всичко при тов ще минеш по тънко.Тампоните от магазина. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”