Смяна на двигателя!?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на двигателя!?

Мнениеот dj_runner » Чет 02 юли 2009 16:40

Мерси колеги :обичам ви ей това е да си в най-добрия сайт love.vwclub и всички да ти помагат :lady: сега трябва само да спестя пари :drunk

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Пет 03 юли 2009 7:12

На твое място продавам голфа,запазвам си джантите и се мяткам на АБФ mhihi

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пет 03 юли 2009 11:55

SBobi написа:можеш да смениш всичко което поискаш, но със смяна на двигателя ще трябва да смениш доста други неща(диференциал, скорости, полуоски, съединител) зависи какъв двигател сложиш де.Да не говорим пък ако решиш да слагаш мотор от друга марка автмобил, ще стане ебати бозата повярвай. За мен не си заслужават такива операции направо си вземи нова кола!
И друго нещо: незнам как със мотор 1,6 75кончета си вдигнал 190км/ч, като това не може да стане! Аз карам такъв мотор и повече от 175 км/ч да се скъсаш неможеш да вдигнеш та дори и по нанадолну! нещо май си се вманиачил повечко (няма лошо)!! Като ти се трошат пари давай, ама не се изхвърляй така с тези километри и мотори, че все пак и ние карама Голфове ;) айде със здраве :drunk

колега та S Bobi аз съм със същия двигател 1.6 75 кон4ета и на газ спокоино ги правя 170 на 4та предавка да нямаш проблем нещо с двигателя защо да не може да вдигне 190 какво толкова има тва да не е лада

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”