Проблем с командването на ел-огледала на Г4 - РЕШЕН
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с командването на електрическите огледала на Г4
Колеги след като прочетох темата не се сдържах и си ръчнах и мойте огледала на четворката, и се оказа че и при мен го има тази "екстра" управлението ми е с джойстиче Найстина незнам какъв и е смисъла,но не е толкова проблемно. Първо си нагласяш лявото огледало и си гледаш него нищо че мърдат и двете, след това си пускаш дясно и тогава си се мести само то и не е проблем 
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пу да го ебааа, преди 3 седмици си разглобих стъклото и 4 часа мери това мери онова, мери на ляво-дясно. Все си мислех, че има някъде късо бях на път да разгобя джойстика.
-
nevenrapof
- Автомобил:
- Двигател:
"Екстра" появила се след десет годишна експлоатация на автомобила 

- borro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-фрапантното е, че лагера се дели на две мнения и всеки си отстоява своето.
Последния пост го подкрепям напълно - вече съм склонен да вярвам, че този проблем е трудно поправим за момента бъг.
В случая ми става въпрос за доста по-млада четворка.
Поздрави.
Последния пост го подкрепям напълно - вече съм склонен да вярвам, че този проблем е трудно поправим за момента бъг.
В случая ми става въпрос за доста по-млада четворка.
Поздрави.
-
dmode101
- Автомобил:
- Двигател:
Имаме Caddy на 2 години и от чисто ново го има този "бъг" 
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
dmode101, явно не четеш за какво става въпрос. Тук говорим за Голф 4, на който като чисто нов огледалата са се командвали по един начин, а след няколко години, вследствие на някаква интервенция, по друг.
Убеден съм, че на следващия Туарег, който ще излезе след три години, примерно, ще е по съвсем друг начин.
Убеден съм, че на следващия Туарег, който ще излезе след три години, примерно, ще е по съвсем друг начин.
-
dmode101
- Автомобил:
- Двигател:
pedalchobaba написа:dmode101, явно не четеш за какво става въпрос. Тук говорим за Голф 4, на който като чисто нов огледалата са се командвали по един начин, а след няколко години, вследствие на някаква интервенция, по друг.
И каква е логиката на един модел да е бъг, а на друг - екстра??? И не искам да се заяждам, но откъде знаеш как са се командвали, когато Голфа е бил чисто нов?- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Дето се вика - да ви имам проблемите
Не стига че имате ел.огледала и работят ами се и оплаквате,ние с ръчките освен направо да се бесим 
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
pedalchobaba написа:dmode101, явно не четеш за какво става въпрос. Тук говорим за Голф 4, на който като чисто нов огледалата са се командвали по един начин, а след няколко години, вследствие на някаква интервенция, по друг.
Хаха на това се казва еволюция
Самообучават се огледалата, какво толкова, след още 10 години кой знае какво ще излезе...може да започне да се самопаркира шегичка
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Явно е екстра, защото и при мен го има.
Разбрах го преди 3-4 седмици, когато излизам от бяна и си нягласях огледалата. Местя дясното и нагласям. Местя лявото и нагласям.
Следващия момент като ми трябва дясното, то гледа маркировката. Глася ги пак и пак същата ситуация. Мислех, че нещо съм изветрял в един момент след 20мин игра на "огледалце, огледалце..."
Но според мен е екстра, от която не виждам особена логика. Защото, както казаха колеги всеки човек е различен.
Разбрах го преди 3-4 седмици, когато излизам от бяна и си нягласях огледалата. Местя дясното и нагласям. Местя лявото и нагласям.
Следващия момент като ми трябва дясното, то гледа маркировката. Глася ги пак и пак същата ситуация. Мислех, че нещо съм изветрял в един момент след 20мин игра на "огледалце, огледалце..."
Но според мен е екстра, от която не виждам особена логика. Защото, както казаха колеги всеки човек е различен.
Моята хамериканска Джета (голф 4) уж се води специален едишън и я нямам тази "екстра" 
Ако се появи по някое време и аз ще викам, че е екстра
Ако се появи по някое време и аз ще викам, че е екстра

- borro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много си прав Garion,
Всички си мислят, че е екстра, защото не са знаели кога точно се е появил този бъг.
Всички си мислят, че е екстра, защото не са знаели кога точно се е появил този бъг.
Re: Проблем с командването на ел-огледала на Г4 - РЕШЕН
Гледам, че проблема с въпросната екстара е решен, а решение не виждам.....
?
Бихте ли били така добри да го споделите и с нас
Бихте ли били така добри да го споделите и с нас
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Мен също ме интересува има ли начин да се изключи тази "екстра" защото на едната ми кола се задейства вече и сега на другата, която все още е без нея, не смея да и откача акумулатора.
- airjohn
- Автомобил: Tiguan Elegance Night shade blue
- Двигател: 2025 DXDB
Според мен нещата стоят така: По подразбиране тази екстра (бъг) е настроена в комфорт модула и при първоначално включване на захранване е активна.За да се деактивира най вероятно се прави адаптация на модула.Ако някой има друга идея нека я сподели.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”