Спирачни главоблъсканици
Re: Спирачни главоблъсканици
аз преди време имах теч от машиката ( незнам как се казва ) при натоварено полужение на колата да отпуска повече спирачна течност към колелата, махнах я изобщо, обезвъздушихме, но колкото да се обезвъздушава остава въздух в системата и няколко месеца педала ми или потъваше целия, или беше мек, но се оправи проблема с времето 

- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
Това ми прилича на спирачна помпа.Ако си сигурен,че в системата няма въздух и всичко друго е наред,тогава остава да е помпата.При мен беше почти същата работа.
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
ако е помпата защо става така че много рядко се случва да пропада педала , ако тя , не работи ще става всеки път, забелязах че колкото по леко натискам педала ,по добре спира , клолкото по го натискам ,повече потъва и помалко или изобщо не държат куучкитеKING-T написа:Това ми прилича на спирачна помпа.Ако си сигурен,че в системата няма въздух и всичко друго е наред,тогава остава да е помпата.При мен беше почти същата работа.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
неодачник написа:ако е помпата защо става така че много рядко се случва да пропада педала , ако тя , не работи ще става всеки път, забелязах че колкото по леко натискам педала ,по добре спира , клолкото по го натискам ,повече потъва и помалко или изобщо не държат куучкитеKING-T написа:Това ми прилича на спирачна помпа.Ако си сигурен,че в системата няма въздух и всичко друго е наред,тогава остава да е помпата.При мен беше почти същата работа.
точно така беше и при мен, при нормално натискане на педала спирачките държат, при силно натискане педала пропада.след смяна на помпата нещата се оправиха.
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
колега само помпата ли смени или и други чаркове по спирачната система ,като задни чилиндърчета , маркучи , и дрhandycam написа:неодачник написа:ако е помпата защо става така че много рядко се случва да пропада педала , ако тя , не работи ще става всеки път, забелязах че колкото по леко натискам педала ,по добре спира , клолкото по го натискам ,повече потъва и помалко или изобщо не държат куучкитеKING-T написа:Това ми прилича на спирачна помпа.Ако си сигурен,че в системата няма въздух и всичко друго е наред,тогава остава да е помпата.При мен беше почти същата работа.
точно така беше и при мен, при нормално натискане на педала спирачките държат, при силно натискане педала пропада.след смяна на помпата нещата се оправиха.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
при мен проблема беше само помпата, нищо друго не съм сменявал.
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
Точно така както е казал колегата handycam е и беше същото и при мен.При по силно натискане на спирачките педала потъваше и трябваше да припомвам педала ,че за да може да спира.След смяната на попата всичко се оправи .
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
колеги днес смених спирачната помпа, и всичко се оправи , когато отидох д авзема колата ми даоха и старата помпа , тя беше в трагично състояние , клеясала ,запушени всякякви отвори с една дума нищо не става от нея , смених и спирачната течност, и сег аимам спирачки бетон, помпата е марка МЕТЕЛИ , спортед вас това добро ли е като качаство , ако някой е сменял да си каже мнението .искам да искажа благодарност , за вашите мнения и съвети които ми дадохте, много ми помогнахте ,
но нали затова сме тък м който с какво може дапомогне.благодаря ви още веднъж 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”