Перка на охладителна система ГОЛФ2
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Перка на охладителна система ГОЛФ2
Първо да се уточним,че става въпрос за моторче от голф 2,доколкото знам това от голф 3 не подлежи на рециклиране.
Моторчето на двойката е с един лагер в предния край(откъм перката),където е и най голямото натоварване,и поради тази причина здава багажа.Втулките на моторчетата които си рециклирах не бяха съсипани ,и поради тази причина не се наложи подмяната им,само ги почистих и смазах. 
Вземи си един нов вентилатор за лада,разпробиваш три нови дупки за да го захванеш и си ток.Две години нямам ядове.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
ivkata написа: Моторчето на двойката е с един лагер в предния край(откъм перката)
Браво бре. Да вземата да те назначат в VW откри нов вид вентилтори
На тая перка като се развърти знаеш ли какъв жироскопичен ефект има? И ако няма лагеруване отзад на остта сте хвърля преден лагер за отрицателно време.
На Лада вентилатора отпред е на съчмен лагер и се сменя.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:ivkata написа: Моторчето на двойката е с един лагер в предния край(откъм перката)
Браво бре. Да вземата да те назначат в VW откри нов вид вентилториНяма такъв вентилатор на 1 лагер . То отваря ли отзад да видиш как лагерува ??? И Там е на втулка.
На тая перка като се развърти знаеш ли какъв жироскопичен ефект има? И ако няма лагеруване отзад на остта сте хвърля преден лагер за отрицателно време.
На Лада вентилатора отпред е на съчмен лагер и се сменя.
Или аз съм се изразил неясно
Тонът ти е много дразнещ!Нито те познавам,нито пък ти мен че да ми четеш лекций като на 15 годишен!Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”