Мирише на неизгорял бензин.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мирише на неизгорял бензин.
След бруталното ръччкане на всякаде по двигателя,резултат в разхода има,с 35 литра бензин изминах 550км.НО още го няма този старт които го имаше преди 

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
От газта дюзите се спичат и натрупват мазни отлагания,свали ги,накисни ги в газ или спирт един-два дена или направо ги смени с други,от отлаганията не пръскат хубаво.Сместа на око няма как да я направиш добре,само ще ти кажа че с навиване на винта на главата сместа се обогатява демек повече бензин а с развиване обеднява.Голямата бензинова помпа наред ли е.Виж и въздушния филтър,а газ анализатор има във всеки пункт за годишни технически прегледи.
Последна промяна от Жоро Делчев на Сря 24 юни 2009 21:16, променено общо 1 път.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Achim Lauritzen написа:Да колега прав си хубаво е и на vag-com да я закарам ама като няма един свястен маистор каде да я закарам.Аман вече от начинаещи.Мислиш ли че щеше да ви занимавам ако имаше некои свястен маистор тук
От газта дюзите се спичат и натрупват мазни отлагания,свали ги,накисни ги в газ или спирт един-два дена или направо ги смени с други,от отлаганията не пръскат хубаво.Сместа на око няма как да я направиш добре,само ще ти кажа че с навиване на винта на главата сместа се обогатява демек повече бензин а с развиване обеднява.Голямата бензинова помпа наред ли е.Виж и въздушния филтър,а газ анализатор има във всеки пункт за годишни технически прегледи.....Това начинаещи се отнася за теб,дори не знаеш с кой модел механична инж. си, аз като съм писал в тоя форум ти още не си знаел че съществува,айде лека
Колега преди всичко това ..АМАН ВЕЧЕ ОТ НАЧИНАЕЩИ'' се отнася за маисторите,който са в моя окръг (Гоце Делчев),нямал съм намерения да те засегна.Но ако все пак се чувстваш засегнат извиняваи.Дюзите ги свалих и с един приятел с ултразвук ги почистих и сега е малко по добре.С 45 литра бензин изминах 550км а преди с цял резервуар 640.Благодаря все пак за съветите и се надявам да бъда извинене.

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Грешно съм те разбрал и аз се извинявам,не че съм супер разбирач но горе долу имам представа от механични най малкото защото и аз съм с такава 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”