Къв мотор е Голф-а?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Значи преди имах 1.8 мисля че беше GU и ги сравнявахме с един приятел с 1.6 и излезна така 4е 1.8 е с по дебели всмукателни колектори и с едини4на трьба на изпускателите а 1.6 с двойна,поне така беше в нашия слу4ай.Също така си спомням 4е на 1.8 главата беше с имициали 3МЕ а на 1.6 беше друго не помня ве4е.Дано да ди помогнах с нещо 

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря ви! Не е била моно, незнам дали си виждал, но има и такива, електронни карбуратори, не е моно инжекция, а си е карбуратор с електронно управление, има такива БМВ-та, Мерцедеси ... Та това си е карбуратор, има си ламбда сонда, има и едно ЕКУ, което определено не е като на моно инжекцията. Някакво по-различно, ма ебем ли го. А горе долу с колко са по-широки всмуактелните колектори?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:

Значи има....но аз гледах тук и не са го вписали http://www.doppel-wobber.de/g2_motor.html

Ами май остана само варианта със съединителя

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Еми батка сравни ако има някой с 1.6 колекторите по тънки от 1.8 със сигурност. А ламбдата ти с колко кабела е защото си спомням 4е от моито 1.8 излизаше 1 кабел от изпускателните колектори и не знаех за какво е? А карбуратора беше сменян а ЕКУ ми беше ТЕЛЕФУНКЕН ако има някакжо зна4ение не знам.Другия вариант е да бъркаш през свеща с нещо ама трябжа да сражниш с някого.Аааа и на блока ми пишеше 2ВЕ (за 1.8 става въпрос) Има ли борд. компютър щото ако има не сам виждал 1.6 с борд 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K_Power аз имам същия проблем като теб. Наскоро си взех едно голфче и на талона пише без номер никаде нищо не пише, само на гражданската пишеше 1.8 ама те там си пишат каквото си искат ... Та мисълта ми е да го качиш на компютър. Аз моя го ударих преди 3 седмици и още не са ми го оправили но веднага ще отида, или пък дугото е отиди в някой магазин за авточасти и те там по каталог ще видят какъв е по номера на рамата. Това е от мен надявам се да съм ти помогнал.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”