Колега да не би случаино да се сдоби с колата от ветренска авто къща срещу 2000лв и недейте забива колегата във филми
1-датчик за ниско и високо нялягане нови - 8лв бр
2-задръстена цедка на маслена помпа - промивка на цедката + нова гарнитура - картер
3-остаряла маслена помпа (не работеща вече) - 60лв ако е кадърен може и сам да я смени , ако не на този глад 50-80лв труд да го порежат товае ко го мислите последици следете си маслото за да няма оцветени разпределителни валчета че и по зле
Светка и .. на голф 3
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Светка и .. на голф 3
всички масла са сменени преди 2000км , сигурно както каза колегата , двигателя е за
но щом ги прави 190км/ч ае няма да ви занимавам с глупости , ще ръбам от някъде парички за по добър двигател
но щом ги прави 190км/ч ае няма да ви занимавам с глупости , ще ръбам от някъде парички за по добър двигател- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
dj_runner написа:всички масла са сменени преди 2000км , сигурно както каза колегата , двигателя е зано щом ги прави 190км/ч ае няма да ви занимавам с глупости , ще ръбам от някъде парички за по добър двигател
колега dj_runner днес се чух днес един мои приател тои ми каза че имал негов познат които продавал двигател от г3 2.0i-16 винтила 150 коня с инсталацията и компа но аз му казах че вече не се интересувам защото съм си направил ремонта---ако се интересуваш евентуално мога да попитам за какви пари става въпрос
имформацията ми не е потвърдена и не съм на ясно какво е състоянието на двигателя--със или без документи е и т.н.
Последна промяна от strahil_toshkov на Вто 04 авг 2009 0:27, променено общо 2 пъти.
- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
P.Solberg написа:Колега да не би случаино да се сдоби с колата от ветренска авто къща срещу 2000лв и недейте забива колегата във филми
1-датчик за ниско и високо нялягане нови - 8лв бр
2-задръстена цедка на маслена помпа - промивка на цедката + нова гарнитура - картер
3-остаряла маслена помпа (не работеща вече) - 60лв ако е кадърен може и сам да я смени , ако не на този глад 50-80лв труд да го порежат товае ко го мислите последици следете си маслото за да няма оцветени разпределителни валчета че и по зле
колегата P.Solberg е прав първо датчици и проверка и след това под ножа----след проверките свалете няколко пети на вала за да видите какво е поружението---замерете и налягането на маслото и чак тогава вече евентуално под ножа
от мен

- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
strahil_toshkov написа:dj_runner написа:всички масла са сменени преди 2000км , сигурно както каза колегата , двигателя е зано щом ги прави 190км/ч ае няма да ви занимавам с глупости , ще ръбам от някъде парички за по добър двигател
колега dj_runner днес се чух днес един мои приател тои ми каза че имал негов познат които продавал двигател от г3 2.0i-16 винтила 150 коня с инсталацията и компа но аз му казах че вече не се интересувам защото съм си направил ремонта---ако се интересуваш евентуално мога да попитам за какви пари става въпрос
имформацията ми не е потвърдена и не съм на ясно какво е състоянието на двигателя--със или без документи е и т.н.
Колко пари аджаба?
- mitaka 19
- Автомобил:
- Двигател:
колега а замислел ли си се да е от кофти масло както каза първия колега,ако не се лъжа бях чел една тема че може да е от маслото.кажи с какво масло караш? преди тея 2000 км правеше ли го това?