Проблем с Мигач на Голф 4 ....

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sukito
Автомобил: Golf mk4
Двигател: AHF 2000

Re: Проблем с Мигач на Голф 4 ....

Мнениеот sukito » Пет 03 сеп 2010 19:11

Аз имам абсолютно същия проблем, но при мен не свети десния. Смених релето с ново преди няма и 2 месеца и преди няколко дни пак същия проблем се появи :x

jollycatman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jollycatman » Пет 03 сеп 2010 20:14

И при мен са десните мигачи и мисля, че е от лостчето, защото на аварийки светят, а на мигач не. Релето цъка бързо, а сигналната лампа в таблото не свети. Ако греша нека някой, който разбира повече да ме поправи!

Потребителски аватар
miti4nia78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miti4nia78 » Чет 09 сеп 2010 11:19

И аз да се наредя със същия проблем.И при мен отказа десния мигач,аварийни светят,ляв си работи нормално,а десен го няма нито отпред нито отзад,и релето цъка бързо.Айде някой ако разглоби лостчето за мигачите да пише ,да знаем за какво става въпрос и подлежили на ремонт или да търсим от моргите.

Потребителски аватар
Deroni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deroni » Чет 09 сеп 2010 11:56

колеги проверете на стоповете буксите при мен се оказа , че е от там.Напрасках с контактен спрей и се оправи.Колко пати разглабях и базиках ключа крушки сменях.

jollycatman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jollycatman » Чет 09 сеп 2010 17:45

Deroni написа:колеги проверете на стоповете буксите при мен се оказа , че е от там.Напрасках с контактен спрей и се оправи.Колко пати разглабях и базиках ключа крушки сменях.

Добре, че прочетох поста ти. Утре смятах да пристъпвам към разглабяне на лостчето, но сега ще погледна първо стопа, защото се оказа, че и десният ми заден габарит не свети. Може да има връзка и да се окажеш прав. Само че кажи при теб същите симптоми ли имаше - не свети нито преден, нито страничен, нито заден мигач, релето цъка бързо и не свети и лампичката в таблото?

dmode101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmode101 » Чет 09 сеп 2010 20:52

Аз имах същия проблем и той беше в буксата, която влиза в лостчето за мигачите. Извадих я и почистих със спрей за контакти и от тогава (3 години) е ОК. Може да я откачиш и без да сваляш волана, но ще си изпотрошиш пръстите.

jollycatman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jollycatman » Пет 17 сеп 2010 13:17

Размина ми се разглобяването на мигача, защото като напръсках буксата, а също и в процепа на лостчето и работата се оправи. :banana Само, че сега имам друг проблем :banghead: За да извадя буксата се наложи да сваля волана и след като сложих еърбега светна контролната му лампа на таблото. Преди демонтажа откачих акумулатора. Само че след това го закачих, за да пробвам мигача без еърбег. След като отново го откачих монтирах еърбега. Сега се чудя дали причината е в това, че компа е записал грешка или нещо съм разместил буксите? :roll: :?: :?: Колеги помагайте, че все още нямам ВАГ-КОМ да проверя за грешка!

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пет 17 сеп 2010 14:02

Не е трябвало да даваш на контакт при откачен air bag. Май само с Ваг Ком може да се изтрие грешката

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пет 17 сеп 2010 14:51

svetlin написа:Не е трябвало да даваш на контакт при откачен air bag. Май само с Ваг Ком може да се изтрие грешката

+1 няма да се разминеш без VAG-COM, и откачане на акумулатора не помага за този тип грешки...

jollycatman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jollycatman » Пет 17 сеп 2010 15:23

Вече пробвах - не става. :? Дори буксата обръщах - същата работа. Ами така е: "Бързата работа - срам за майстора". :oops:

Потребителски аватар
miti4nia78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miti4nia78 » Нед 19 сеп 2010 11:45

При мен се оказа развалена ръчката за мигача.Искам да попитам някой разглобявал лие тази ръчка,при тройките била на две части,за ляв и десен мигач,та въпроса ми е дали и при четворките е така.Подлежи ли на ремонт или да търся от моргите друга.

Pepar
Автомобил: vw golf mk6 gti
Двигател:

Мнениеот Pepar » Чет 23 сеп 2010 13:08

Явно проблема е често срещан. При мен беше абсолютно същото. Аз реших проблема с ключ втора употреба от морга. Това последно беше след съвет и помощ за смяната от колега от форума, който ги поназнайва нещата :bowdown

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”