Sajalqvam,no ne moga da pi6a na kirilica-nqma q ka4ena na tova pc. Taka napravih i az-ot metal.I posle se naoji da smenqm celiq lost,za6toto se iznosi 4ovkata mu.E,verno 4e go karahme 2 godini kato taksi,ama ako se napravi ot poliamid 6te e super.gti_power написа:тази пластинка няма от каде да се намери
търсил сам
нова непродават
2ра рака несам си правил и труда да търса
но мосля че лесно може да се направи от метал и да се занити там ..
Лоста за предавките...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:04, променено общо 1 път.
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: Лоста за предавките...
vw_golf_2_Memphis написа:Предполагам че нещо се е износило.Проблема не е точно проблем ама ме дразни.Като хвана лоста и го повдигна право нагоре се мести около 1см.Махнах маншона и видях че най отдолу на лоста има нещо като метална сфера която се повдига.
Защо се мести така нагоре надолу?И съответно как да отстраня този проблем?
Ммм мемфис, гледай сега, там където е ябълковидната сглобка има нещо което се затяга, не знам какво за съжаление, моя го правеше същото и ме довеждаше до лудост(честно) и не се успокоих докато не го оправих. Отидох в един сервиз и пича го затегна за 15 мин. и лоста заспа

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:12, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:12, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”