Кой е по-здрав?
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Re: Кой е по-здрав?
По-добре поддържаният!!!!!!!!!!!!!! 
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
На ABS работи перфектно обикновена газова, докато 2Е май иска ГИ.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
маи така си 4увал само? аз 30 000 карам с обикновенна и проблеми нямам за сега.ина4е по темата според мен 2е-то е по добрият вариант но под4ти всяка 4аст по колата е по скъпа от обикновенният голф и разхода е малко по голям но се свиква
- chiborator
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също съм с обкновенна газова и няма проблем, а за разхода щом Пловдив - София (аз и пасажер) ни излиза по евтино от БДЖ и си спестяваме около 3 часа 
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
ГАЗарите - споко. Не говорим ся за АГУ-та. Квото и да се вземе газ няма да се слага. Така че спрете със спама и дайте по същество - ABS или 2Е.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ти щом няма да му слагаш газ си намери AGG. Пак е 115 коня, обаче max въртящ момент му идва по-рано от на 2Е. А и са по-нови години 95-97. С такъв съм и е супер.
- kika2006
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам ГТИ2Е и съм относително доволен!Но сега ако трябва да си купя друга кола на VW бих си взел този ABS мотор.За сега нямам съществени проблеми,но все пак това е кола на 15г. и се притеснявам за някои неща за които съм чел във форума ,като дебитомер,рейка с дюзи и др. за които е писано доста!Мисля че ABS ще е по непретенциозен двигател с добре балансирани вървеж и разход!
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
mania написа:Ти щом няма да му слагаш газ си намери AGG. Пак е 115 коня, обаче max въртящ момент му идва по-рано от на 2Е. А и са по-нови години 95-97. С такъв съм и е супер.
В този ред на мисли ква е разликата между 2E ABA AGG? Щото в уики-то са с еднакви характеристики.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Има един немски сайт, в който ги пише тези неща и го има във форума, но не се сещам как е, а и не можах да го намеря с търсачката. Като плюс на AGG знам това, от друга страна са вградени най-модерните технологии за времете си, като например CIMOS и други неща, от които не разбирам
. Мисълта ми е, че при покупка на кола н атези години 2 години по-нова или стара не са с такова значение.
. Мисълта ми е, че при покупка на кола н атези години 2 години по-нова или стара не са с такова значение.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”