Пукане при потегляне Г3
Re: Пукане при потегляне Г3
С какви гумета и джантета караш ? Щото на мен ми казаха, че е заради тях пука. Аз съм с 15ки. Казаха ми, че не е фатално, тъй че споко.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Голфа след 95-та ли е, с малкия тампон на макферсона? Незнам дали има значение де, но аз съм с малкия тампон и им се разбиха лагерчетата и пукат при маневри на паркинга... другия вариант каре, ама според мен тампони на макферсона.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
залагам на каре
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
golf_III_2e написа:залагам на каре

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
ilian77 написа:Двата ми накраиника са нови но пак го има това изпукване,не е от тях!А възможно ли е лагерчето на някои тампон на макферсона да е ръждясало и при усукване да изпуква?
Точно същия проблем имах и точно лагерче на макферсон беше. Онзи ден я взех от сервиза, покрай лагерчето се смениха и тампоните на макферсон и горните опорни тампони на амортисьорите и после реглаж като всичко беше около 200лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам този проблем, VW Golf III 1,4 ,93г. ABD,без хидравлика,на мен ми казаха че е вътрешен накраиник и наистина като я качиха имаше някакъв луфт точно там. Иначе по принцип и предницата ми "сее" та се чудя дали наистина не е от накрайниците. Иначе я карам на 3 различни места и ми казват че няма проблеми по носачите,амортресиорите,шарнирите и всичко друго каквото можеш да се сетиш. Някои ако може да препоръча някакви накраиници по усвет та да не ги сменям скоро пак. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз го имам но само на ляв волан
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
служебната ни коала има същият проблен и от VW казаха 4е е лагер на тампона на макферсона
ilian77 написа:Почти съм сигурен, че не е от каретата,защото съм я въртял в кръг на ляво и надясно,не се чува обичаиното тракане на карета,а само едно пукане при навит волан!
Така можеш да провериш само външните карета, не и вътрешните, така че не отхвърляй с толкова лека ръка тази възможност

-
- Автомобил:
- Двигател:
реика колега
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се оказа шарнир... 

същия проблем имах преди 1 година!точно това дразнещо пукане оказа се че са шенкели!който има съмнения да се позамисли дали може да е от там
!айде със здраве 

- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Имах такъв проблем след смяна на тампоните на макферсона проблема се реши.Звука наподобяваше наместваща се пружина еднократно изпукване при заден ход и въртене на волана в някой от крайните положения.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега ти като сменя тампони на макверсона,не смени ли лагерчетата???
И на мен на 4-ката ми изпуква,и е от лагерчето на макверсона.Накарах един приятел,да застане отпред на отворен капак и да държи чашката и като навих волана на запалена кола.....той каза е от тук е.Много изщрака
Интересно зимата никакво го нямаше,ама дойде пролетта позатопли се и тоя звук стана още по силен и нетърпим!
И на мен на 4-ката ми изпуква,и е от лагерчето на макверсона.Накарах един приятел,да застане отпред на отворен капак и да държи чашката и като навих волана на запалена кола.....той каза е от тук е.Много изщрака
Интересно зимата никакво го нямаше,ама дойде пролетта позатопли се и тоя звук стана още по силен и нетърпим!
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
deversant написа:Ами колега ти като сменя тампони на макверсона,не смени ли лагерчетата???
Естествено,че ги смених.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”