махане на катализатор
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
@nero търси в твоя град фирма ASPO(ако има) сигурен съм че във всичките им сервизи махането на катализатор е безплатна...и съм сигурен че не ти го взимат за да ти го предложат през 2007 год.(когато се очаква да влезем в Евро съюза) на двойна цена, амо ги взимат заради металите вътре в тях!
ако и да влезем в евро съюза пак няма кой да ме накара да сложа катализатор...ще си е на ниво корупцията,само че на евро ниво
ако и да влезем в евро съюза пак няма кой да ме накара да сложа катализатор...ще си е на ниво корупцията,само че на евро ниво
zgeorgiev написа:Нещо са те пръжнали колега! Карам АЕК 74/101 и данъка ми от май до декември 2005 беше 19,80 лв. Провери ги нещата, но от мен да го знаеш 74 kW e в графата до 100 коня. Ти от данъчни няма как да чакаш добро, хапнали са и са пийнали за твоя сметка и така...
ми...значи следва ходене до даначното за нова оценка на автомобила и куп разправий с тъпи лелки

maistora_1 написа:@nero търси в твоя град фирма ASPO(ако има) сигурен съм че във всичките им сервизи махането на катализатор е безплатна...
няма приятел, само у Софийско е май, скоро пак ще хода при кварталните да видим, дали ше се навият да преместят ламбда сондата... а къде е най-добре да е преместят: - в резонаторноито гърне, по-напред или по-назад от него

- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
nero написа:zgeorgiev написа:Нещо са те пръжнали колега! Карам АЕК 74/101 и данъка ми от май до декември 2005 беше 19,80 лв. Провери ги нещата, но от мен да го знаеш 74 kW e в графата до 100 коня. Ти от данъчни няма как да чакаш добро, хапнали са и са пийнали за твоя сметка и така...
И аз това си мислех като четох.
1 hp = 745.69987158227022 W т.е. 74kW=99,24 к.с.
Но да се оправиш ще ти трябват нерви и късмет!
А ламбдата колкото по-близо до двигателя, по-добре.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”