Колега vladovelin и си ги сложил на рекаро салон и никви ядове ? (толкова много ме учудваш, че направо не мога да ти повярвам).

vladovelin написа:Преди две години си купих калъфки за 42лв и не са трепнали до сега ,камо ли да се скъсат за два месеца.
achodemo написа:Лично мое мнение е че всички масово разпространени калъфки са пълен боклук , не стоят добре на седалката местят се като се сяда по тях ,пускат бримки , аз поне на такива съм попадъл !
За мен по хубаво от заводската тапицерия няма , материата (особено при VW,AUDI и т.н.) е толкова качествена че може да
надживее колата ако се пази !
Защо ви са някакви парцали да я покривате ? Ако е мръсна -пере се ! В краен случай ако е много протрита на някой критични места ,най доброто решение е да се претапицира с хубава дамаска излиза около 400 лв . всичко ! Някой хора дават толкова и повече за кристални стопове ,ксенон и други изгъзеци ,а ми слагат калъфки за 20-30 лв ! Много тъпо ми се струва !
Извинете ме ако съм засегнал някой ,аз така мисля !
Pavcho2 написа:Колега на плиткото рекаро обикновенни калъфки се късат за около 2 месеца да не говориме за дълбокото(и двете ги имам и ти влизам в положението) и струват около 50лв. за мен тез китайски буклуци не стават за тапицерия на кенефната чиния даже!
Понеже идеи нямам, освен да си сложиш по едно одеалце на всички седалки, ще следя темата с интерес.
pistarkata написа:Доста стара тема но ето нещо полезно.
Тапицерия Bertold тип РЕКАРО цяла
ПС: надявам се да съм бил полезен.Поздрави.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 123 госта