проблем след кото ми свърши бензина

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем след кото ми свърши бензина

Мнениеот fill » Пет 30 окт 2009 20:32

stoqn1 написа:газ няма и аз мисля че е ст моторче или има прекъснат кабел на буксата тая която е отпред на моното защото като е размърдам оборотите се оправят имам чувство че колата се дави,няма да е от помпата

Буксата отпред на моното е температурния датчик и захранването на дюзата. Буксата от ляво е стъпковото моторче. Буксата от дясно е ТПС-а.
При теб явно ти прави проблем температурния датчик. Температурния датчик измерва температурата на входящия въздух. Много често на този датчик му прекъсват кабелите. При прекъсване на кабела компютъра си мисли че е много студено и подава повече гориво което води до давене на колата и нестабилни обороти на празен ход. При мене го имах същия проблем. Измери с мултицет каква стойност ще ти даде на крайните две крачета на буксата на изгасен двигател. Ето ти схема с стойностите на съпротивлението при определени температури :
Прикачени файлове
Intake air.JPG

stoqn1
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем след кото ми свърши бензина

Мнениеот stoqn1 » Сря 04 ное 2009 16:40

колеги моя проблем го реших Не ми работеше тем.датчик на антефриза.А междо друтото да ви питам днес ми смениха ремаците обаче след известно каране пистовия римак почна да свири кото го полея с вода спира за малко.Някакви идеи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”