смяна на табло Г4, защита?
- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
Re: смяна на табло Г4, защита?
Ето една полезна тема http://uk-mkivs.net/forums/t/167146.aspx
-
- Автомобил: VW Bora TDI
- Двигател: AJM 2000
- Контакти:
Стара тема,но винаги актуална
)
Дойде и мойто време да си сменя таблото
Аз имам Бора 1.9 ТДИ AJM 2000г. При мене таблото е "1J 00920" т.е мога да си сложа спортното ( бялото ) таблото.. до тука всичко е прекрасно, но въпроса е как става това. И по-спецялно продцедурата със адаптирането на ключовете. При мене имобилайзера е IMMO3. Знам също така, че старото табло и новото табло трябва да са на едни и същи километри ... иначе няма да запали. Ако може някой да обесни какъв кабел да ползваме със VAG-COM и как да направиме цялата тази продцедура защото живея в Холандия, а тия тука въобще не си правят майтап в гараж сигурно ще ми струва 200 евро
. И понеже видях, че може да си купиш VAG-COM към USB за 20 евро а vag-commander може да си го свалиш съм решил да се пробвам
.Като сме се заговорили за километражи какво мислите за този http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2898256

Дойде и мойто време да си сменя таблото

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако при теб е IMMO3 и на новото табло трябва да е IMMO3(от IMMO2 към IMMO3 може но не и обратно)поне така го знам,километрите са само за твое инфо.Ако и двете табла са твои неможе ли да смениш само "облика"им а вътре платката да си остане същата?
-
- Автомобил: VW Bora TDI
- Двигател: AJM 2000
- Контакти:
Да в интерес на истината и аз се бях замислил за това
Обаче нещо не смея да им махна стелките
Но иначе и старото табло е с ИММО3 и новото е със ИММО3. А може ли малко инфо да дадеш за ODB кабела защото не съм наясно кой ми трябва 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”