Мистерия с чистачки на Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
eci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eci » Чет 29 сеп 2005 22:58

При мен се пуска когато бутна лостчето напред

А при мен като бутна лостчето пръска отзад, но само ако са пуснати предните чистачки :) Бах маа му! Закъсал съм го и аз като GolfSynchro

Потребителски аватар
ifa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ifa » Съб 01 окт 2005 17:22

Задната 4иста4ка се пуска като се натисне лостчето напред :idea: Ако го задържиш малко трябва да пруска отзад.
Лостчето като го бутнеш надолу пускаш предните чистачки, но в режим с интервал :idea:

Потребителски аватар
eci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eci » Съб 01 окт 2005 18:35

Благодаря ifa! Вече разбрах функциите, но при мен явно релетата нещо са сдали багажа...

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 22 окт 2007 20:33

Днес в дъжда ми се случи нещо доста странно. Пощраках малко лостчето насам натам за да изчистя и отпред и отзад, но като спирам пред нас и гледам, че задната ми чистачка си се включва на определен период от време. Изщраках лоста във всички възможни положения но не спря. Аз ли нещо не съм разбрал в кое положение на лоста какво трябва да стане или има някакъв проблем.
Иначе лоста има 3 положения. 1 надолу. и 2 нагоре(2 степени на предните чистачки). Освен това като се дръпне се пускат пръскалките отпред а като се бутне - отзад. Как обаче да си спра задната чистачка ?

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Пон 22 окт 2007 21:10

Wish_Master написа:Днес в дъжда ми се случи нещо доста странно. Пощраках малко лостчето насам натам за да изчистя и отпред и отзад, но като спирам пред нас и гледам, че задната ми чистачка си се включва на определен период от време. Изщраках лоста във всички възможни положения но не спря. Аз ли нещо не съм разбрал в кое положение на лоста какво трябва да стане или има някакъв проблем.
Иначе лоста има 3 положения. 1 надолу. и 2 нагоре(2 степени на предните чистачки). Освен това като се дръпне се пускат пръскалките отпред а като се бутне - отзад. Как обаче да си спра задната чистачка ?

като го бутнеш веднъж напред,задната започва да се движи на интервали,буташ още веднъж за да спре
поне при мен е така

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”