Мерене на компресия
Мерене на температурния датчик с мултицет + термометър на мотора някъде по главата му:

The_Machine написа:Хубава проверка на запалителната система (капачка - замърсяване, пукнатини, прогаряне на контактите;; палец- разцепвания, повишено съпротивление, износени контакти;; кабели - светещи на тъмно при рязко форсиране от празен ход, втвърдена изолация, напукана или скъсана изолация някъде;; свещи - повишено междуелектродно разстояние, масивни следи от искрене над гайката за развиване/завиване, нарушена цялост на електродите... )
Мерене на компресия
Мерене на температурния датчик с мултицет + термометър на мотора някъде по главата му:
Проследи маркуча от компа до двигателя тои е за МАП(вграден е в компа).
Кабелчетата под делкото са маса(-) не са при буксите а от другата им страна към купето хванати са с гаика заедно с тръбата за ох.течност.
Центровката си я прави компа-взима сигнал от коляновия вал,ръчно неможе.
Провери нещата които колегата е изброил по горе нищо,че са нови тъкмо като свалиш капачкате ще провериш за остатъци от стария палец.
Провери букса за инжекторите и голямата кръгла букса под нея(в страни от делкото са)за окиси.
Когато пак станат високи оборотите изклучи буксата на стъпковото моторче(с два пина е под пластмасата на колектора) виж колко ще паднат изклучи и буксата на клапана за бензинови пари(с два пина на левия ботуш).
Провери и правилно ли е зацепен ремъка.
пич, а провери ли всички маркучи от EGR системата. Под въздушния филтър има цилиндър от него излиза един маркуч, койо влиза в един клапан, а от този клапан друг маркуч, който влиза в дросела. Имам чувството, че ти дърпа въздух от някъде и това шашка ECU-то
150 кс написа:колега виж си вакумите при мене в4ера се оправи същия проблем-бутах ги дърпах ги намествах ги и спря да прави 4алми.моята машинка за вакума е на калника отдясно на акуулатора проследи твоята каде е дано да е от това.аз поне не смених половината мотор да разбера от каде ми прави 4алъми![]()
и аз сега ще сменям верига агрен.ремък.ролка.масло и според мене ще по4не да мърка ве4е
CyBeR SoUnD написа:опитай да я закашиш на ваг ком...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта