Vladko от форума е човека за диагностика...

Иначе си вземи поне 1.6...
Имал съм доста коли и съм научил едно нещо-никога базов двигател и базово оборудване в колата...

k_garchev написа:Много ми е интересно ати от къде пазаруваш?Направо ти дерат кожата!И аз като цяло говорех за окачване и ламарини!
vesos написа:Значи, колата е с 4 врати, докарана директно от Германия, с пълна сервизна документация. Не е от автокъща. Гореспоменатата повреда е станала по време на пътя. Но...все още не знам точно каква е тя. Чакам да се уточни и тогава ще решавам какво да правя.
vesos написа:Здравейте отново и много здраве и късмет през новата година за всички колеги!
Едва ли ще ви е много интересно, но аз все пак да си кажа какво е развитието, защото темата ме вълнува. Значи, оказал се е прегорял изпускателен клапан на 4-ти цилиндър, сменен е, гарнитурата също. Леглото на клапана е било наред. Утре ще я карам на мой познат автомонтьор да я огледа и да видим какво ще каже той. Все още съм навит да я взема, но съм и силно разколебан. Ако имате още някой съвет да ми дадете - добре дошло ще е!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 118 госта