изчистване на грешки

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
barutchiev
Автомобил: VW BORA
Двигател: AUS 2000

Re: RE: Re: изчистване на грешки

Мнениеот barutchiev » Съб 08 окт 2016 18:30

zografski написа:щото говорят глупости, че не ставало... то като не знаеш как, няма да стане! А в някои сервизи взимат пари за чистенето, докато метода с махането на +а е без пари, разликата е едни 20тина лв ;) аз имам VCDS и за мен е по-добре софтуерно да си ги изчистя, но като нямаш софтуер е тъпо да дадеш на някой 20лв за да ти изтрие грешка.

Това и аз съм го чувал.При мен махането работи,но и аз си ги чистя софтуерно.Хубавото е,че можеш да си зададеш километри,а не стандартните по дефолт.Да ти кажа,че не съм много сигурен относно това дали няма различни компютри,при които да не става.Човека,който ми каза,че при него не се получава ,си е доста кадърен относно автомобилите,така че съм склонен да вярвам,че може да има различия.
Иначе ако на колега не му се занимава да наглася след това часовници (оффф при мен копчето не работи коректно и си е един ад настройката [emoji1]) и е от Пловдив,да пише.Ще почистим и нагласим оставащите км.а и други грешки.Безплатно разбира се!

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: изчистване на грешки

Мнениеот zografski » Нед 09 окт 2016 12:14

Явно му е по яка батерията, ако я остави без + над 30мин, гаранция ще занули и грешките ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”