Секретни болтове?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Вто 05 фев 2008 20:13

и с болтове и без тях се тая, аресат ли джантите ... що си мислите, че апашите нямат същите камъни за болтове :roll: :mad:

Потребителски аватар
КАПС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КАПС » Пон 18 фев 2008 18:52

И какво като си купих за 18 лв. български секретни болтове та не установих, че в първия сервиз за гуми продават същите и като ги помолих да използваме сакретния ключ от този втори комплект какво мислите се случи ???? Разви секретните ми болтове без да се замисли!!!!!!! А иначе ле, ле каква екстра предлага фирмата производител - на опаковката на моя комплект отвътре има един код, който ако си загубите секрета ще ви помогне да ви направят дубликат. Е, сега вече знам че няма да ми се наложи да ползвам тази услуга, а просто ще си купя втори комплект заради секртния ключ щото цената е една и съща , но времето е пари. Дано джамбазите ги мързи да се занимават с това да целят вида на секретните болтове и това да ми спаси гумичките и джантичките

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Пон 18 фев 2008 22:12

КАПС изказа се мн неподготвен.В Долна Оряховица е фирмата която изработва секретните болтове,познавам се с един от шефовете...Почти е невъзможно да пасне един секретен ключ за на няколко комплекта...Повтарят се през 3 000 000 комплекта....

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Сря 20 фев 2008 11:16

Чисто информативно, в Евроболт са 36лв :roll:

Потребителски аватар
КАПС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КАПС » Пон 25 фев 2008 9:26

Мога да демонстрирам даже. Установих го пред свидетели в гуми центъра на ул. Любляна в София до хлебозавода на "Нилана". Вторият секретен ключ беше от комплект секр. болтове които те продават там, а моят съм си купила от магазин в другия край на Любляна. Върти ми се из главата че пробвахме и втори комплект със същия успех, но вече не помня със сигурност. Няма спор, че са на въпросната българска фирма. Е, може пък да е случайносттта която казваш. За успокоение на останалите крадците нямат толкова време да пробват за един секретен болт на гума много голямия набор от секретни ключове.

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Пон 25 фев 2008 10:40

Понеже аз карах 2 месеца без секрети с новите джанти и ги свалих за зимата ,мисля сега като ги слагам да си купя и секретчета :)
Обаче джантите ми се 4x 98 и са сьс (нз как се казваха ) болтове,които ми струваха кьм 130 левчета и се чудя дали ще е толкова лесно да си намеря и такива секрети.Някой ако е нясно моля да ме светне :)

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Re: Секретни болтове?!

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 05 апр 2013 1:48

От къде могат в София да се купят хубави надежни секретни болтове за Голф 3 4х100 15' джанти ?
Благодаря

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Секретни болтове?!

Мнениеот kris11 » Пет 05 апр 2013 20:16

DrugiaBliznak написа:От къде могат в София да се купят хубави надежни секретни болтове за Голф 3 4х100 15' джанти ?
Благодаря

Някоя голяма гумаджийница. За Сф не знам , но във Варна при Жижо има доста набори / с конус, със сфера, със различна дължина на болтовете. П-во са на ЕТЕ - БГ

batmit
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL 2000

Re: болтове

Мнениеот batmit » Пет 05 апр 2013 20:38

Batmirko написа:колеги препоръчайте секретни болтове и от къде могат да се купят...

Някъде из темите хвалиха ЕТЕ но дали могат да се намерят в Плд... :roll:

Колега, в Пловдив имаше преди няколко години - като тръгнеш към Карлово на светофара след Ален Мак вляво и след това веднага вляво. Бяха от българските 17лв. Провери там. На Haas има оригинални 70лв - информация от миналата година. Последно на пазара до Кат, но ги мери дали стават.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”