А дали нещо съмнява някого или не, не пречи да се прави по предполагаемо най-добрия начин. Който е, което откъдето е било извадено. Аз например ако съм хирург и и се съмнявам, че някой ще оживее, трябва ди просто да набутам карантията обратно най-безразборно?
Тракане на двигателя сутрин
Re: Тракане на двигателя сутрин
Кръгло е именно, за да бъде сглобяването изкуство!
И да кажем, защото технологично падат разходите.
А дали нещо съмнява някого или не, не пречи да се прави по предполагаемо най-добрия начин. Който е, което откъдето е било извадено. Аз например ако съм хирург и и се съмнявам, че някой ще оживее, трябва ди просто да набутам карантията обратно най-безразборно?
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тракане на двигателя сутрин
MuTa4eTo написа:Zlobomir написа:Е не говорим за бози от стари и нови чаркове. По тая логика с новите повдигачи и завъртането под градус ще трака с една идея по-малко, отколкото с нови повдигачи без завъртане под градус.
А защо всички пружинки и кученца и всичко е кръгло или под конус? Май за да може при работата си да се върти ?
А и дори и да върне повдигачите по старите места(което е невъзможно) силно ме съмнява, че ще спре да трака
Опитвал ли си да паснеш пирамида, както е пасването при клапаните? Това е от чисто практическа гледна точка, за другото ми бяха нужни години да науча, няма как тук да ти обясня с две три изречения, но със сигурност не е направено за да се върти!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”